ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

Αυτό είναι το απόλυτο καλοκαιρινό scrub

Το καλοκαίρι είναι επισήμως εδώ και η ανάγκη για λαμπερή και απαλή επιδερμίδα μπαίνει πρώτη στη λίστα με τα must do, πόσο μάλλον τώρα, που ξεκίνησαν οι εμφανίσεις με μαγιό. Πώς θα τα καταφέρεις; Κάνοντας απολέπιση, φυσικά. Κι αν ψάχνεις για το πιο καλοκαιρινό και ταυτόχρονα αποτελεσματικό σύμμαχο στον αγώνα σου, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το νέο scrub (απολεπιστικό σώματος) της Frank Body, A-Beauty (θα το βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora και στο sephora.gr), που δημιουργήθηκε γι αυτό ακριβώς το σκοπό: Να προετοιμάσει την επιδερμίδα σου για την παραλία.

Μια πρώτη ματιά στο packaging του θα σε βάλει ξεκάθαρα σε #summermood.

Εμπλουτισμένο με συστατικά αυστραλιανής προέλευσης, όπως το δαμάσκηνο κακαντού που είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και φυσικό AHA, και το Finger Lime, φωτίζει την επιδερμίδα, μειώνει τα σημάδια και καταπολεμά την υπερμελάγχρωση τόσο γρήγορα που υπάρχει κίνδυνος να σας πέσει το μπικίνι.

Ταυτόχρονα, καθαρίζει σε βάθος, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που φράζουν τους πόρους και τους ρύπους, αφήνοντας το δέρμα πιο βελούδινο από ποτέ. Η επιδερμίδα δείχνει πιο λαμπερή και φωτεινή από ποτέ.

 

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μία ποσότητα στα χέρια σου και να αρχίσεις να τρίβεις με απαλές κυκλικές κινήσεις το βρεγμένο δέρμα σου. Περίμενε τρία λεπτά και ξέπλυνε. Είμαι σίγουρη πως από θα καταλάβεις τη διαφορά στην επιδερμίδα σου από την πρώτη κιόλας χρήση.

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/frank_bod