APIVITA

5 must-have προϊόντα για να υποδεχτούμε την άνοιξη

Για κάποιους η πρώτη Μαρτίου σηματοδοτεί την πρώτη μέρα της Άνοιξης. Κάποιοι άλλοι περιμένουμε μέχρι την 21η Μαρτίου, όπου και επισήμως ξεκινά η εαρινή ισημερία. Παρόλα αυτά, είτε ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, είτε στη δεύτερη, η μετάβαση σε μία νέα εποχή- μήνα (πάρ'το όπως θέλεις) συνδυάζεται άψογα με μία ανανέωση- έστω και μικρή- στο μπουντουάρ μας.

Γιατί ποιος μπορεί να πει όχι σε νέες beauty αφίξεις; Εμείς πάντως σίγουρα όχι, γι αυτό σου δείχνουμε τα 5 must have προϊόντα  που έχουμε στο νεσεσέρ και γενικότερα στο μπουντουάρ μας, αυτή την περίοδο.

#Αντηλιακό

A post shared by KORRES (@korres.athens) on

Κορρές, Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Ματ με 50 SPF: Αν είσαι πιστή αναγνώστρια αυτής τη στήλης θα γνωρίζεις α) πως το αντηλιακό είναι απαραίτητο 365 μέρες το χρόνο, ανεξαρτήτως εποχής και καιρικών συνθηκών και β) από τα αγαπημένα μας αντηλιακά  είναι η σειρά Κόκκινο Σταφύλι της Κορρές με φυτικά βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού. Πριν λίγες μέρες λοιπόν, κυκλοφόρησε η  νέα αντηλιακή/ αντιρυτιδική κρέμα της σειράς που δρα κατά των πανάδων, έχει ανάλαφρη υφή, απορροφάται άμεσα και το βασικότερο, έχει ματ αποτέλεσμα (aka δρα κατά της γυαλάδας). Αν λοιπόν, έχεις μικτή/λιπαρή επιδερμίδα, όπως εμείς, τώρα ξέρεις ποιος είναι ο σύμμαχός σου.

#Παλέτα Σκιών

A post shared by Too Faced Cosmetics (@toofaced) on

 

Too Faced, Just Peachy Velvet Matte Eyeshadow Palette από τη συλλογή Peaches and Cream: Δεν είναι μόνο οι δώδεκα ματ αποχρώσεις σε ζεστούς ροδακινί, απαλούς κρεμ και πλούσιους καφέ τόνους και η ευχάριστη υφή τους όταν απλώνονται πάνω στα μάτια, είναι το πραγματικά α-πί-στευ-το άρωμα από δροσιστικό ροδάκινο και εκχύλισμα γλυκού σύκου που εμπεριέχει και «φωνάζει» άνοιξη. Θα τη βρεις αποκλειστικά στα Sephora.

# Lip Balm

The Body Shop, Lip Juicers: Η άνοιξη θέλει απαλά, ενυδατωμένα χείλη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πρέπει να φοράς συνεχώς κραγιόν. Δοκίμασε να δημιουργήσεις ένα makeup look πιο ανάλαφρο και δροσερό δίνοντας ένα ελαφρύ άγγιγμα χρώματος στα χείλη σου, προστατεύοντάς  τα παράλληλα. Τα νέα 100% vegan lip balms, Lip Juicers, της The Body Shop είναι εμπλουτισμένα με εκχυλίσματα φυσικών συστατικών και διατίθενται σε 5 ακαταμάχητα αρώματα, εμπνευσμένα από τα smoothies. Απλώνονται εύκολα στα χείλη και προσφέρουν μία γερή δόση ενυδάτωσης, ενώ χάρη στη λαχταριστή και πρακτική συσκευασία τους, μπορείς να τα έχεις όπου κι αν βρίσκεσαι. Αγαπημένο άρωμα, το Coconut, Passionfruit & Carrot Lip Juicer.

#Άρωμα

 

Tous, Your Moments: New season, new fragrance. Αν είσαι από αυτά τα γεμάτα ενέργεια, δημιουργικά κορίτσια που τους αρέσει να πειραματίζονται με διαφορετικά αρώματα ανάλογα την εποχή, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το νέο floral chypre άρωμα του Οίκου TOUS. Αναζωογονητικό και δυναμικό, αυτό το άρωμα έχει στις νότες κορυφής του ένα cocktail ενέργειας που αποτελείται από φρούτα και μπαχάρια, ό,τι πρέπει για την  άνοιξη. Στην ουσία, πρόκειται για ένα πολύ χαρακτηριστικό άρωμα, που συνδυάζει αρμονικά νότες από βατόμουρο, βερίκοκο μανταρίνι, αλλά και κάρδαμο, προκειμένου να έχει την απαραίτητη ένταση. Αισιόδοξο και γεμάτο ενέργεια άρωμα, που σίγουρα θα σου φτιάξει τη διάθεση.

#Μάσκα Μαλλιών

A post shared by APIVITA (@apivita) on

 

Apivita, Μάσκα Θρέψης και Επανόρθωσης: Άκουσε τις ανάγκες τυων μαλλιών σου και βάλε στο εβδομαδιαίο πρόγραμμά σου μία μάσκα που θα ενυδατώσει, θα αναδομήσει και θα επανορθώσει τις όποιες φθορές στα μαλλιά σου, είτε αυτές οφείλονται σε ενδογενείς παράγοντες (κληρονομικότητα, στρες κλπ) είτε σε εξωγενείς όπως το θερμό styling και η χρήση ακατάλληλων προϊόντων. Κι αν έχεις αφυδατωμένη και θαμπή τρίχα με άκρες που ”σπάνε” συνεχώς, δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς και να μείνεις τακτική στη χρήση της μάσκας θρέψης και επανόρθωσης με ελιά & μέλι της Apivita.