ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ

Ευαίσθητο δέρμα: Η αντηλιακή σειρά που ενισχύει τη φυσική αντοχή του

Για το1/3 των γυναικών ο ήλιος είναι συνώνυμο με το ερεθισμένο δέρμα, την ερυθρότητα και το ηλιακό έγκαυμα. Το όμορφο μαύρισμα είναι γι' αυτές τις φίλες είναι μια αδύνατη πρόκληση, κάτι το οποίο τις κάνει να αισθάνονται ιδιαίτερα ευάλωτες. Να γιατί προτείνω με κλειστά μάτια τη φανταστική σειρά Sensitive Sun της υπέροχης Lancaster. Απευθύνεται σε όλες όσες ονειρεύονται ασφαλές μαύρισμα στον ήλιο και εμφανώς πιο ελκυστικό δέρμα, προσφέροντάς τους μια λαμπερή και ελαφρά χρυσαφένια λάμψη.

Το ευαίσθητο δέρμα απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα προκειμένου να απολαύσει τον ήλιο και να αποκτήσει μια ελκυστική, φωτεινή λάμψη. Με τη μοναδική εμπειρία όμως των εργαστηρίων της Lancaster ανακαλύφθηκε  ένα είδος βαμβακιού, το οποίο είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στο έντονο φως του ήλιου κι έτσι μπορεί να απολαμβάνει εξίσου με ένα ανθεκτικό δέρμα τον ήλιο και τις ευεργετικές του ιδιότητες.

 

Η νέα σειρά προϊόντων αντηλιακής προστασίας του οίκου Lancaster, Sun Sensitive στηρίζεται στην τεχνολογία Full Light, η οποία στοχεύει σε όλο το φάσμα των ηλιακών ακτινών,προσφέροντας εξαιρετικά υψηλή προστασία. Ο συνδυασμός από προσεκτικά επιλεγμένα φίλτρα και αντιοξειδωτικά συστατικά (ικανά να μειώσουν τις επιπτώσεις των επιβλαβών εξωτερικών παραγόντων), επιτρέπει στην πρωτοποριακή τεχνολογία της Lancaster να στοχεύει σε ολόκληρο το ηλιακό φάσμα.

Χειροκρότημα στην Lancaster, στα εργαστήρια, αλλά και στην ιστορία της. Είναι μια εταιρεία μύθος, που όταν έκανε το ντεμπούτο της, απενεχοποιήθηκε και η ηλιοθεραπεία.

εις το επανιδείν