ALESSANDRA AMBROSIO

Alessandra Ambrosio: Οι 3 κινήσεις ομορφιάς που κάνει κάθε πρωί

Πριν ένα χρόνο περίπου αποφάσισε να «κρεμάσει» τα φτερά της μετά από 17 catwalks που είχε συμμετάσχει ως αγγελάκι της Victoria’s Secret σε ένα φαντασμαγορικό show στη Σαγκάη. Η  Alessandra Ambrosio στα 37 της συνεχίζει να έχει φανταστικές αναλογίες, αψεγάδιαστη επιδερμίδα, να φωτογραφίζεται για τα εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών, να κλείνει καμπάνιες  και να δίνει συνεντεύξεις αποκαλύπτοντας πράγματα από την καθημερινότητά της. Πρόσφατα λοιπόν, μίλησε στο StyleCaster και δε δίστασε μεταξύ άλλων, να πει ποιες είναι οι 3 καθημερινές κινήσεις ομορφιάς της.

 

«Κάθε πρωί, βάζω έναν ορό (serum) με βιταμίνη C στο πρόσωπό μου και πάντα φοράω μια κρέμα με αντηλιακούς δείκτες. Αν φύγω από το σπίτι, θα βάλω και λίγο κρεμώδες ρουζ στα μάγουλά μου- υπάρχει ένα από τη  Charlotte Tilbury που μου αρέσει πολύ. Είναι stick και είναι πραγματικά εφαρμόζεται πανεύκολα» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας πως λατρεύει την αρωματοθεραπεία. «Τα αιθέρια έλαια πάντα με εμπνέουν και με βάζουν σε καλό mood. Λατρεύω τη λεβάντα, τη μέντα και το λεμόνι».

 

Όσο για τον κανόνα που πάντοτε ακολουθεί όταν ταξιδεύει; «Πάντα κάνω μία αντιρυτιδική μάσκα με αεροπλάνο» αναφέρει πιο κάτω.

Κεντρική Φωτογραφία:Instagram/alessandraambrosio