ΑΚΜΗ

Το μυστικό για να απαλλαγείς από τις ουλές που σου άφησε η ακμή

Έχεις ουλές ακμής που σε κάνουν να αισθάνεσαι άβολα; Η ιδανική λύση στο πρόβλημά σου είναι η θεραπεία με fractional lazer! Πρόκεται για μία εξελιγμένη τεχνολογία lazer η οποία εξομαλύνει πλήρως τα αντιαισθητικά σημάδια, χαρίζοντας λείο και λαμπερό δέρμα!

To fraxel, όπως αλλιώς λέγεται αποτελεί την πιο διαδεδομένη μέθοδο laser για την ανάπλαση της επιδερμίδας, με σχεδόν ένα εκατομμύριο θεραπείες να πραγματοποιούνται κάθε χρόνο παγκοσμίως. Είναι μία εντελώς αναίμακτη και απόλυτα ασφαλής διαδικασία που δρα ως ένα φυσικό lifting χαρίζοντας ένα υγειές, λείο και αναζωογονημένο δέρμα, απαλλαγμένο από σημάδια. Γίνεται δε χωρίς αναισθησία στο ιατρείο, εύκολα και γρήγορα, μόνο με χρήση αναισθητικής κρέμας.

Το fraxel είναι ένα κλασματικό laser με χιλιάδες μικρές δέσμες φωτός που εκπέμπουν ενέργεια. Δρα στη μεσαία στοιβάδα του δέρματος βοηθώντας το να αποβάλλει τα παλιά κύτταρα και να ενεργοποιήσει τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασής του προκαλώντας και τη δημιουργία νέου κολλαγόνου. Μπορεί μάλιστα να εφαρμοστεί και σε δύσκολα σημεία όπως στο λαιμό ή/και στο σώμα, ενώ βελτιώνει αισθητά και άλλου είδους ατέλειες όπως χειρουργικές ουλές, δυσχρωμίες, φακίδες, πανάδες και ραγάδες.

Το fractional lazer αναζωογονεί την επιδερμίδα και έχει και αντιγηραντική δράση, κάνοντας σε λίγες συνεδρίες το δέρμα φρέσκο, λαμπερό και εμφανώς πιο λείο. Προσφέρει μάλιστα άμεσα αποτελέσματα, που με τη σωστή συντήρηση είναι μόνιμα. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά 6-8 μέρες μετά την πρώτη συνδερία, ενώ τα τελικά αποτελέσματα είναι ορατά 2-3 μήνες μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας. Για την ολοκλήρωση της θεραπείας απαιτείται μία σειρά συνεδριών αναλόγως το είδος και το βάθος της βλάβης. Η συνηθέστερη διάρκεια μίας ολοκληρωμένης θεραπείας είναι 1-2 μήνες, με απόσταση ανάμεσα στις συνεδρίες ώστε η περιοχή να αναρρώσει. Η συντήρηση μπορεί να γίνεται μόνο μια φορά το χρόνο.

Η μέθοδος αυτή επιτρέπει τη γρήγορη επάνοδο στην καθημερινότητα, αφού ο χρόνος ανάρρωσης είναι εξαιρετικά μικρός (μία μέρα έως και καθόλου) επομένως δε χρειάζεται να απέχεις από την εργασία σου ή τις υπόλοιπες δραστηριότητές σου.

Απόκτησε κι εσύ τώρα ένα φωτεινό και χωρίς ατέλειες δέρμα, μόνο με λίγες επισκέψεις. Απαλλάξου μια και καλή από τα ενοχλητικά σημάδια και απόλαυσε το νέο σου εαυτό!

Επισκέψου το www.regen.gr και διάβασε εκεί περισσότερα.