ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ

Αυτά τα beauty προϊόντα με άρωμα τριαντάφυλλο είναι καλύτερα κι από ένα μπουκέτο

Σήμερα είναι μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Τα λουλούδια έχουν την τιμητική τους και είτε το γιορτάζεις, είτε όχι, εμείς αυτή τη φορά αποφασίσαμε να αφιερώσουμε αυτό το άρθρο σε όλες εμάς, τις beauty addicts, που αγαπάμε τον εαυτό μας και θέλουμε να του το δείχνουμε κάθε μέρα, όχι με λουλούδια, αλλά έμπρακτα, με τα καλυτερότερα προϊόντα ομορφιάς. Και επειδή το τριαντάφυλλο θεωρείται από αρχαιοτάτων χρόνων το λουλούδι του Έρωτα και της Αγάπης, που λατρεύουν πολλές γυναίκες, ένεκα της ημέρας, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τα ωραιότερα beauty προϊόντα με άρωμα τριαντάφυλλο που ναι, πίστεψέ μας, είναι καλύτερα από ένα μπουκέτο!

Κορρές Άγριο Τριαντάφυλλο Κρέμα Ημέρας

 

Με το έλαιο του Άγριου Τριαντάφυλλου να αποτελεί πολύτιμο συστατικό ήδη από τα χρόνια του Φαρμακείου Κορρές στο Παγκράτι,  η Κορρές πριν λίγο διάστημα ανανέωσε για πρώτη φορά την ήδη εμβληματική συλλογή της, Άγριο Τριαντάφυλλο, με νέες αφίξεις. Μία από τις αγαπημένες μας, η νέα κρέμα ημέρας με Super Vitamin C που χαρίζει 24ωρη ενυδάτωση, λάμψη και ομοιόμορφο τόνο, αντιμετωπίζοντας τα σημάδια πρόωρης γήρανσης, χαρίζοντας παράλληλα, υγιή και νεανική όψη. Ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου (κανονική/μικτή, λιπαρή ή ξηρή) βρες αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο.

PIXI Rose Tonic (Θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora)

 

Καταπραϋντική και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, αυτή η τονωτική λοσιόν βοηθά στην τόνωση, εξισορροπεί το pH, ελαχιστοποιεί την ερυθρότητα και ανακουφίζει την επιδερμίδα. Αποκαθιστά την υγρασία, αναπληρώνει τον όγκο και αναζωογονεί με μία κίνηση.

The Body Shop British Rose Body Yogurt

 

Με πολύ ελαφριά σύνθεση και υφή gel που απλώνεται εύκολα και προσφέρει έως και 48 ώρες ενυδάτωσης, αυτή η ενυδατική κρέμα σώματος απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει κολλώδη αίσθηση στην επιδερμίδα για να μπορείς να ντυθείς αμέσως.

Weleda Κρέμα Ματιών Άγριο Τριαντάφυλλο

 

Περιποιείται ήπια το ευαίσθητο δέρμα στην περιοχή των ματιών, απαλύνοντας τις λεπτές γραμμές και καταπραΰνοντας τις σακούλες. Αποτέλεσμα; Πιο νεανική, ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα γύρω από τα μάτια. Είναι οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένη, ακόμη και όταν γίνεται χρήση φακών επαφής.

Fresh Line Σειρά Επανόρθωσης & Ενυδάτωσης  Μαλλιών με Τριαντάφυλλο & Σανταλόξυλο, ΕΡΑΤΩ

 

Ταλαιπωρημένα μαλλιά από styling & βαφές; Στη συγκεκριμένη σειρά θα βρεις εκτός από το σαμπουάν και το conditioner, ένα serum και ένα λάδι με άμεση ενυδατική και μαλακτική δράση. Όλα τα προϊόντα προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση & ελαστικότητα, κυρίως στα ξηρά, αδύναμα και ταλαιπωρημένα μαλλιά, χαρίζοντάς τους λάμψη και όγκο. Παράλληλα, οι άκρες των μαλλιών μαλακώνουν και οι κατεστραμμένοι θύλακες αποκαθίστανται.

Jurlique Radiant Skin Foaming Cleanser

 

Με εκχύλισμα Γαλλικού τριαντάφυλλου, που χαρίζει στην επιδερμίδα την απαραίτητη ενυδάτωση και βοηθά στην αναπλήρωση της χαμένης υγρασίας, αυτό το απαλό καθαριστικό προσώπου αφαιρεί εύκολα τους ρύπους και το μακιγιάζ, προαστατεύοντας παράλληλα την επιδερμίδα. Plus: Ο πλούσιος αφρός του περιέχει εξαιρετικά απολεπιστικά ορυκτά που λειαίνουν την επιδερμίδα για να αποκαλύψουν τη λάμψη της.

L’Erbolario 3 Rosa Shower Gel

 

Με αρωματικές νότες από πολύτιμα εκχυλίσματα από Ροζ Πιπέρι, Εκατοντάφυλλα Τριαντάφυλλα Προβηγκίας και άνθη μεγαλοπρεπούς Αλθαίας προσφέρουν στο δέρμα αντιοξειδωτική, καταπραϋντική και προστατευτική δράση, αλλά και στιγμές απόλυτης χαλάρωσης στο μπάνιο. Μία συνταγή ομορφιάς που κάθε γυναίκα θα αγαπήσει για την καθημερινή της περιποίηση.