BEAUTY

9 after sun προϊόντα για να διαλέξεις το δικό σου και να πεις “αντίο” στο ξεφλούδισμα

Δεν αρκεί μόνο η επιλογή του κατάλληλου αντηλιακού ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες του δέρματός σου. Μετά από αρκετές ώρες έκθεσης στον ήλιο, η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη από extra φροντίδα αν δεν θέλεις να αφυδατωθεί και να αρχίσεις να ξεφλουδίζεις. Το μυστικό για να την ενυδατώσεις και φυσικά να την αναζωγονήσεις κρύβεται στα after sun προϊόντα. Τα περισσότερα έχουν δροσερή υφή, είναι εμπλουτισμένα με ενυδατικά συστατικά που ανακουφίζουν το δέρμα μετά από την έκθεση στον ήλιο, διατηρούν το μαύρισμα, ενώ απορροφώνται εύκολα (μπορείς να ντυθείς αμέσως). Εμείς κάναμε μία λίστα με τα αγαπημένα μας, εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο και να το απλώσεις  μετά το ντους ή το μπάνιο, κάνοντας απαλό μασάζ.

 

Με ειδική σύνθεση πλούσια με Ale Vera και έλαιο Αβοκάντο, αυτό το θρεπτικό γαλάκτωμα της Nivea, για μετά τον ήλιο, απορροφάται γρήγορα και ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα για 24 ώρες. Παράλληλα, διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας και αφήνει μια απαλή και μεταξένια αίσθηση.

 

Αν λατρεύεις τις μους υφές, ο ενυδατικός αφρός προσώπου και σώματος της Frezyderm, After Sun Mousse, είναι αυτός που χρειάζεσαι. Με D-Panthenol & Βιταμίνη E προστατεύει την επιδερμίδα και απαλύνει από τους ερεθισμούς. Δημιουργεί μια αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης στο αφυδατωμένο από τον ήλιο, την αλμύρα της θάλασσας και τη σκόνη δέρμα, ενώ παράλληλα προστατεύει από τους παράγοντες που προκαλούν φωτογήρανση.

 

Εμπλουτισμένο με aloe vera και passion oil το After Sun Milk Tiare Spray της Hei Poa  θα σε ταξιδέψει νοητά στην εξωτική Ταϊτή. Στην ουσία πρόκειται για ένα γαλάκτωμα σε μορφή spray που απλώνεται σε όλο το σώμα μετά την έκθεση στον ήλιο.

 

Χωρίς λιπαρή υφή και με διακριτικό άρωμα, το Ideal Soileil After Sun Γαλάκτωμα της Vichy ενυδατώνει, ανακουφίζει και φροντίζει την επιδερμίδα μετά τον ήλιο. Κατάλληλο για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Ιδανικό για πρόσωπο και σώμα.

 

Με 76% περιεκτικότητα σε φυσικό, καταπραϋντικό Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay και εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικά συστατικά που βοηθούν  στην αντιμετώπιση των ελεύθερων ριζών των UVA/UVB, το Postelios Hydra Gel Δροσιστικό After Sun Gel της La Roche Posay είναι κατάλληλο για την αφυδάτωση ή τις κοκκινίλες που εμφανίζονται πολύ συχνά μετά την πολύωρη έκθεση στον ήλιο. Έχει super δροσερή υφή gel που απορροφάται αμέσως, ενώ δεν περιέχει parabens και είναι ιδανικό για πρόσωπο και σώμα.

 

Με απαλή και δροσερή σύνθεση, το καταπραϋντικό και ενυδατικό gel της Intermed, Luxurious Sun Care After Sun Cooling Gel Face & Body, προσφέρει βαθιά και διαρκή ενυδάτωση και ενεργοποιεί τη φυσική αναπλαστική και επουλωτική ικανότητα του δέρματος. Προστατεύει αποτελεσματικά από τις ελεύθερες ρίζες και ανακουφίζει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα, ενώ παράλληλα, καταπραΰνει από τους μικροερεθισμούς, το αίσθημα καψίματος και το ερύθημα.

 

Με εκχύλισμα αμαμελίδας, φυτό γνωστό για την υψηλή περιεκτικότητά του σε τανίνες, για επανόρθωση της βλάβης που προκαλεί η φωτογήρανση στην επιδερμίδα (ρυτίδες και απώλεια σφριγηλότητας), το  Sunissime Γαλάκτωμα Επανόρθωσης & Ολικής Αντιγήρανσης της Lierac, επανορθώνει την επιδερμίδα από τη φωτογήρανση ενώ παράλληλα την καταπραΰνει εντατικά, χαρίζοντάς της ένα υπέροχο μαύρισμα, χωρίς δυσχρωμίες. Έχει δροσερή εκλεπτυσμένη υφή με διακριτικό άρωμα λευκών λουλουδιών. 

 

Με υάκινθο και ηλίανθο, η αναζωογωνητική λοσιόν για μετά τον ήλιο της Nuxe, Nuxe Refreshing After-Sun Lotion, προστατεύει την επιδερμίδα από την ακτινοβολία UVA/UVB και τη φωτογήρανση, ενώ παράλληλα προσφέρει λαμπερό μαύρισμα και έχει πλούσια υφή. Χαρακτηρίζεται από μοναδικές υφές και ακαταμάχητο καλοκαιρινό άρωμα, ενώ δεν περιέχει parabens.

 

Με πατέντα Πρόπολης ενάντια στη φωτογήρανση, σύκο και αλόη, αυτή η ενυδατική και δροσιστική after sun κρέμα – gel για πρόσωπο και σώμα της Apivita είναι ιδανική για χρήση μετά από κάθε έκθεση στον ήλιο αλλά και ως γαλάκτωμα σώματος για καθημερινή χρήση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και των διακοπών. Η θαλάσσια λεβάντα, η προβιταμίνη Β5 και η βιολογική αλόη ενισχύουν την άμυνα της επιδερμίδας ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία και τους ερεθισμούς, καταπραΰνουν και ενυδατώνουν, ενώ παράλληλα, το βιολογικό έλαιο αμυγδάλου και το εκχύλισμα σύκου ενυδατώνουν σε βάθος και  αναπληρώνουν τη χαμένη υγρασία της επιδερμίδας.