HOUSE TWENTY FOUR

Μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα με τα ωραιότερα beauty advent calendars

Μερικά κορίτσια ανυπομονούσαμε να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα. Όχι δεν έχουμε καμία εμμονή με τα λαμπάκια, του τρεις Μάγους, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και τα μελομακάρονα (ok για το τελευταίο δεν παίρνω και όρκο) αλλά με τα advent calendars, τα  ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης (μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων) που κρύβουν μέσα σε κάθε κουτί/ παραθυράκι, beauty εκπλήξεις μεταξύ των οποίων και τα best seller προϊόντα πολλών beauty brands.

Με ιδιαίτερα εορταστικό packaging εμπνευσμένο από τη μαγεία των Χριστουγέννων και τη φιλοσοφία κάθε brand, συγκεντρώσαμε στο νέο σπίτι της 24 Media μερικά advent calendar αγαπημένων μας beauty brands (που μπορείς να βρεις στην Ελλάδα) και στα παρουσιάζουμε για να διαλέξεις κι εσύ το δικό σου.

 

Κι αν περιμένεις να δεις όλα τα beauty goodies που περιέχονται θα σε απογοητεύσω. Αυτά τα Χριστούγεννα έδωσα όρκο να είμαι υπομονετική (κλασική Ταύρος) και να τηρήσω τον κανόνα “1 per day” για να ζήσω και εγώ λίγο την advent calendar μαγεία. Υπόσχομαι όμως, πως στα Insta Stories μου θα αποκαλύπτω πολλά από αυτά που θα ανακαλύπτω κάθε μέρα.

 

24 Days Of Beauty advent calendar από τη The Body Shop

 

Είσαι έτοιμη φέτος να κάνεις την πιο τρελή αντίστροφη μέτρηση; 24 ημέρες γεμάτες με απολαυστικές, εμπνευσμένες από τη φύση- χαρακτηριστικό του brand- εκπλήξεις! Ένα Advent Calendar γεμάτο υπέροχα δώρα και τα άκρως απαραίτητα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς σε mini συσκευασίες σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις: Από Body Butter και κρέμες χεριών μέχρι αφρόλουτρα και αξεσουάρ. Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, όμως. Με το που ανοίξεις την beauty έκπληξη της κάθε μέρας, θα ανακαλύψεις και μία προτεινόμενη καλή πράξη. Από το να χαμογελάσεις στο πρώτο άτομο που θα δεις, μέχρι το να ανακυκλώσεις τις άδειες συσκευασίες σου, μέσω της δημιουργικής επανάχρησης. Σχεδόν όλες οι συσκευασίες μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν και να μεταμορφωθούν σε κάτι όμορφο και χρήσιμο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφτείς  το κανάλι της The Body Shop στο Youtube για να πάρεις έμπνευση  και προτάσεις δημιουργικής επανάχρησης για τα πάντα, από ένα Body Butter μέχρι ένα Advent Calendar).

 

Plus: Το box 25, το Calendar μεταμορφώνεται σε ένα παιχνίδι ερωτήσεων για να παίξεις ανήμερα τα Χριστούγεννα. Ό,τι πρέπει για να έρθεις πιο κοντά με την οικογένεια και τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Και μην ξεχνάς. Η The Body Shop ενώνει τις δυνάμεις της με την International Alert  βοηθώντας τα παιδιά πρόσφυγες κυρίως από τη Συρία να γίνουν και πάλι παιδιά και να χαμογελάσουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Κάθε δώρο που αγοράζουμε, λοιπόν, από τα εποχικά δώρα της The Body Shop θα στηρίξει για έναν χρόνο το Peace Play Project στον Λίβανο, που παρέχει στα παιδιά έναν ασφαλή χώρο για να παίξουν και να θεραπευτούν.

Winter Wonderland Advent Calendar από τη Sephora

 

Ένα ημερολόγιο πραγματικά βγαλμένο από τα χριστουγεννιάτικα παραμύθια. 24 εκπλήξεις, μία για κάθε μέρα με διαχρονικά προϊόντα μακιγιάζ, μπάνιου και αξεσουάρ από τα Sephora σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις, πίσω από τα χιονισμένα παράθυρα, βάζοντας καθημερινά μία πινελιά απόλαυσης και μαγείας όσο περιμένεις τα Χριστούγεννα. Μάσκες για το πρόσωπο, σκιές, αφρόλουτρα, μολύβια ματιών και χειλιών, βερνίκια, ρουζ, κραγιόν, προϊόντα για τα φρύδια, αξεσουάρ μαλλιών, καθρεφτάκι είναι μόνο μερικά από αυτά.

 

Τι λες, μπορείς να αντισταθείς;

 

Beauty Advent Calendar 2017 από τη Molton Brown (Cabinet of Scented Luxuries Advent Calendar)

 

Από τα εμβληματικά αρώματα, τα εορταστικά baubles, τα κεριά μέχρι τα shower gel, τις body lotion και τις κρέμες χεριών, αυτό το advent calendar κρύβει μία μικρή αρωματική πολυτέλεια, για να σε κακομάθεις, πίσω από κάθε παράθυρο.

 

Signature Advent Calendar από τη L’Occitane

 

Τα φωτεινά χρώματα, η μαγική ατμόσφαιρα, η ευχαρίστηση του να μοιράζεσαι δώρα και ιδιαίτερες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, το όμορφα στολισμένο Παρίσι με τις αντιθέσεις του, ήταν μόνο μερικά από τα στοιχεία που ενέπνευσαν τον γιαπωνέζο εικονογράφο Kanako προκειμένου να δημιουργήσει το φετινό advent calendar της  L’Occitane. Μία έκπληξη κάθε μέρα, συγκεντρώνοντας  τα αγαπημένα προϊόντα του brand, όπως το Almond Delicious Soap, το Shea Comforting Cream και το Relaxing Shower Gel, είναι αρκετή για να ευχαριστήσει όλους τους λάτρεις της φροντίδας του γαλλικού brand.

 

Kiehl’s x Kate Moross Limited Edition Advent Calendar

 

Μερικά από τα πιο κλασικά αγαπημένα προϊόντα του brand, όπως η Crème de Corps κρέμα σώματος, η ενυδατική κρέμα 24ωρης δράσης Ultra Facial Cream, αλλά και το επανορθωτικό έλαιο νύχτας με εκχυλίσματα βοτάνων, Midnight Recovery Concentrate, περιέχονται σε αυτό το ημερολόγιο για skincare lovers.

 

Lippie Countdown Advent Calendar από τη NYX Professional Makeup

 

Είσαι έτοιμη για 24 ημέρες γεμάτες λαμπερό και τολμηρό χρώμα στα χείλη σου; Το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο Lippie Countdown Advent Calendar ήρθε και κρύβει αγαπημένες εκπλήξεις πίσω από κάθε πόρτα -μία για κάθε μέρα. Από το απαλό και μεταξένιο Butter Gloss μέχρι το Soft Matte Lip Cream, αυτό το ημερολόγιο είναι σχεδιασμένο αυστηρά για lipstick addicts.

 

 

 

Φωτογραφίες: Θεοφύλακτος Μιχαήλ