VIVIANE' S BEAUTY TALKS

Ανοίγουμε τα αγαπημένα μας beauty advent calendars για τα φετινά Χριστούγεννα

24 media

Για άλλους η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκινά από τη στιγμή που θα βγουν σε άδεια, για άλλους από τη στιγμή που θα στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, για τις beauty addicts αυτής της γης (μέσα σε αυτές και εμάς) από τη στιγμή που θα έχουν στα χέρια τους το αγαπημένο τους beauty advent calendar aka το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης (μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων) που κρύβει μέσα του beauty εκπλήξεις.

Στην ουσία πρόκειται για ημερολόγια που αποτελούνται συνήθως από εισοσιτέσσερα ή εικοσιπέντε μικρά κουτάκια/ παραθυράκια (ένα για κάθε μέρα του Δεκεμβρίου, μέχρι τις 25 που είναι τα Χριστούγεννα) που κρύβουν μέσα τους διαφορετικές beauty εκπλήξεις και καλλυντικά, μεταξύ των οποίων και τα best seller προϊόντα πολλών beauty brands σε κανονικό ή travel size.

Μπορεί, λοιπόν, να καθυστερήσαμε μερικές μέρες λόγω υποχρεώσεων, όμως δε γινόταν να μην σου δείξουμε και φυσικά να μη φωτογραφίσουμε τα αγαπημένα μας advent calendars για τα φετινά Χριστούγεννα. Γιατί, τι πιο ωραίο από το να ξυπνάς κάθε πρωί με ένα καινούργιο καλλυντικό- έκπληξη;

The Body Shop Ultimate Advent Calendar

24 media

Τα φετινά advent calendars της The Body Shop είναι αφιερωμένα από την άγρια φυσική ομορφιά και τα υπέροχα πλάσματα του δάσους. Το δικό μας αγαπημένο φέτος, έχει απ’ έξω το Freddie the Fox, το χαριτωμένο αλεπουδάκι, που μας συνοδεύει σε ένα ταξίδι γεμάτο ανακαλύψεις. Πίσω από τα παραθυράκια του Ultimate Advent Calendar κρύβονται συνολικά 25 μοναδικά cruelty-free προϊόντα περιποίησης, 14 από τα οποία είναι full size. Μεταξύ άλλων, θα βρεις ορισμένα από τα πιο πολυτελή μας προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος , όπως η  best-seller μάσκα Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask, το υπέροχο Moringa Body Yogurt που απορροφάται αμέσως, το ελαφρύ έλαιο προσώπου Oils of Life™ Intensely Revitalising Facial Oil που επαναφέρει στην επιδερμίδα σας τη φυσική της λάμψη, αλλά και την ενυδατική κρέμα σώματος Almond Milk and Honey Body Lotion που προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και καταπραΰνει την αφυδατωμένη επιδερμίδα.

24 media

Μέσα τους κρύβουν και μία πρόκληση! Για 25 ημέρες, θα ανακαλύπτεiς καθημερινά μικρές, διασκεδαστικές «αποστολές» που θα σε παρακινήσουν να επανασυνδεθείς με τη φύση και να ενεργοποιηθείς για την προστασία του πλανήτη μας. Στο τέλος, τα όμορφα κουτάκια των προϊόντων περιποίησης μεταμορφώνονται σε puzzle εικόνων, αποκαλύπτοντας ακόμη περισσότερα όμορφα πλάσματα του δάσους.

24 media

 

Essie Advent Calendar 2018

24 media

Κι αν είσαι mani-addict, δε γίνεται να μην λατρέψεις το φετινό advent calendar της Essie. Εικοσιτέσσερα  μικρά κουτάκια κρύβουν όλα αυτά που χρειάζεται κάθε γυναίκα που θέλει να περιποιείται σωστά τα νύχια της. Βερνίκια σε full και mini size, ασετόν, εργαλεία, buffers και άλλα αξεσουάρ θα σου φτιάξουν τη διάθεεση και θα γίνουν οι σύμμαχοί σου για ένα γιορτινό μανικιούρ.

24 media

 

Biotherm Advent Calendar

24 media

Αν είσαι skincare addict, τότε δε γίνεται να μην ενθουσιαστείς με το advent calendar της Biotherm. Κάθε μέρα και από ένα διαφορετικό δώρο σε περιμένει να το ανακαλύψεις. Κρέμες, αρώματα, λάδι, essence και όλα όσα χρειάζεται μία γυναίκα που ξέρει να περιποιείται σωστά την επιδερμίδα της.

24 media

 

24 media

 

Φωτογραφίες: 24media/ Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου- Watkinson