ADRIANA LIMA

Adriana Lima: Ποια beauty στερεότυπα των social media θα ήθελε να αλλάξει

Με αφορμή τη νέα της συνεργασία με τη Maybelline και την Puma ως πρόσωπο της συλλογής μακιγιάζ που κυκλοφόρησε πρόσφατα,  Maybelline x Puma, η Adriana Lima μίλησε στο Αμερικάνικο Glamour για τις δύο μεγάλες αγάπες της, το γυμναστήριο (και γενικότερα τη γυμναστική) και το μακιγιάζ. Πώς καταφέρνει να τις συνδυάζει, σε ποιους κανόνες ομορφιάς ορκίζεται, ποια προϊόντα περιποίησης χρησιμοποιεί, αλλά και τα στερεότυπα στο χώρο της ομορφιάς που θα ήθελε να αλλάξει.

 

«Αν μπορούσες να αλλάξεις ένα πράγμα σχετικά με τα στερεότυπα ομορφιάς που επικρατούν στο Hollywood ή στα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ποιο θα ήταν αυτό;»

«Δεν χρειάζεται όλοι να είναι size zero, να έχουν καθαρή επιδερμίδα και να φορούν το πιο fashionable χρώμα της εποχής» απάντησε το supermodel, βρίσκοντάς μας απόλυτα σύμφωνες.

 

Όσο για τους κανόνες ομορφιάς που ορκίζεται, η ίδια απαντά: «Χρησιμοποιώ αντηλιακό. Είμαι στο Miami οπότε χρησιμοποιώ lip balm. Πλένω το πρόσωπό μου και χρησιμοποιώ έλαια. Οι περισσότεροι φοβούνται να τα χρησιμοποιήσουν, γι’ αυτό θα πρέπει να επιλέξεις ένα που δε θα σου προκαλέσει ερεθισμό» ενώ τα προϊόντα περιποίησης που αγαπά να χρησιμοποιεί στην επιδερμίδα της είναι το έλαιο καρύδας, τα scrubs που καθαρίζουν το πρόσωπο και τα mist προσώπου.

Κέντρική Φωτογραφία: Instagram/adrianalima