ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Αντιγήρανση και αδυνάτισμα μαζί; Κι όμως γίνεται

Νιώθεις περίεργα με το σώμα σου ενώ ταυτόχρονα η εικόνα του δεν σε ικανοποιεί; Αυτό συμβαίνει σε εσένα και στο μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών.

Δεν χρειάζονται απελπισμένες κινήσεις. Μείνε ψύχραιμη, πάρε μία βαθιά ανάσα και μάθε ότι μπορείς να αποκτήσεις επιτέλους το σώμα των ονείρων σου χάρη στο Xanthigen® Advanced Calorie Burner 400, το 1 συμπλήρωμα διατροφής που ενισχύει αποδεδειγμένα, βάσει κλινικών μελετών, το μεταβολισμό του λίπους, ενώ προσφέρει παράλληλα ένα μοναδικό αντιγηραντικό αποτέλεσμα ομορφιάς. Είναι ιδανικό για εσένα που θες να αυξήσιες αποτελεσματικά την αύξηση θερμίδων αλλά δεν έχεις χρόνο να αυξήσεις τη σωματική σου δραστηριότητας για να το πετύχεις.

Η υψηλής αποτελεσματικότητας φόρμουλα του Xanthigen® παρασκευάζεται από ένα μοναδικό μείγμα φυσικών ενεργών συστατικών: τη φουκοξανθίνη και το έλαιο σπόρων ροδιού, που δρουν συνεργατικά προσφέροντας το μέγιστο αποτέλεσμα στην καύση λίπους. Συγκεκριμένα, επιτυγχάνεται καύση του λιπώδους ιστού και μείωση της παραγωγής των τριγλυκερίδιων και των αποθεμάτων λίπους, χωρίς να σημειώνεται απώλεια μυϊκού ιστού. Έτσι, η καύση λίπους πολλαπλασιάζεται, οδηγώντας σε άμεση απώλεια κιλών και μείωση πόντων,”καίγοντα” έως 400 θερμίδες την ημέρα.

Ταυτόχρονα το Xanthigen® ενεργοποιεί και αυξάνει τα επίπεδα του SIRT-1 έως και τρεις φορές περισσότερο προσφέροντας ένα αντιγηραντικό αποτέλεσμα ομορφιάς, Το ένζυμο SIRT-1, γνωστό κι ως «Παράγοντας Νεότητας», προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, αναζωογονεί το δέρμα και χαρίζει στο σώμα νεανική όψη.

Αυτό που κάνει το Xanthigen® να ξ3εχωρίζει από τα υπόλοιπα συμπληρώματα διατροφής είναι ότι δεν ροκαλεί νευρικότητα ή αυπνία λόγω έλλειψης της καφεΐνης.

Δύο μήνες συστηματικής θεραπείας αρκούν για να δείτε ορατά αποτελέσματα, καθώς η δράση του Xanthigen ενάντια στο λίπος αυξάνεται σταδιακά με τη χρήση.

Ενδεδειγμένος τρόπος λήψης:

– Καθημερινή λήψη
– 1 καψάκιο x 3 φορές την ημέρα (πρωί/μεσημέρι/βράδυ) 
– 30’ πριν το κάθε κύριο γεύμα, με νερό