ΑΡΩΜΑ

Το νέο αρωματικό χάδι από τον Armani

Σαν ένα χάδι που χαϊδεύει την επιδερμίδα, σαν ένα πορφυρό ύφασμα που χύνεται πάνω στο σώμα και ακολουθεί κάθε κίνηση. Ζεστό, σα να σε τυλίγει το πιο απαλό ύφασμα, το Armani Code Cashmere είναι ένα έντονο μωσαϊκό αντιθέσεων. Το Armani Code Cashmere είναι ο πιο έντονος ενδυματολογικός κώδικας της Armani Code συλλογής. Ένα άρωμα που φυλακίζει την ερωτική ιστορία που αφηγούνται δύο κορυφαίοι αρωματοποιοί: Dominique Ropion και Carlos Benaïm.

Από το 2006, η αποπλάνηση έχει τον δικό της κώδικα: τον Armani Code. Σήμερα, αυτό το άρωμα που έχει εξελιχθεί σε έναν πραγματικό κώδικα ντυσίματος, τιμά το παιχνίδι της αποπλάνησης αγγίζοντας ακόμα υψηλότερα επίπεδα τελειότητας. Το Armani Code εξερευνά και αναδεικνύει μια διαφορετική πτυχή της γυναικείας υπόστασης: Κάθε χαρακτηριστικό της προσωπικότητας, κάθε περίσταση, έχει το δικό της άρωμα, ύφασμα, χρώμα, ένδυμα. Με τη συλλογή αρωμάτων Armani Code, ο Giorgio Armani έχει δημιουργήσει μια αρωματική γκαρνταρόμπα για τις γυναίκες: χειροποίητη, ευφυής και κομψή.

Το Armani dress code, ένας ενδυματολογικός κώδικας που ξεκίνησε με το Armani Code, εξελίχθηκε το 2015 με το Code Satin, και τώρα υποδέχεται το Code Cashmere. Τα τρία αυτά αρώματα έχουν σχεδιαστεί σαν τρεις στιλιστικοί συνδυασμοί, ο καθένας εκφράζοντας, με τον δικό του τρόπο, το essence Άνθους Πορτοκαλιάς. Αυτή η φωτεινή νότα περιβάλλεται από διαφορετικές οσφρητικές συμφωνίες – σκοτεινές, γευστικές, floriental – και η καθεμιά αφήνει μια αύρα που δημιουργεί ένα κρεσέντο καθώς ψιθυρίζει εξαίσιες, πρωτόγνωρες ιστορίες αποπλάνησης.

Armani Code Cashmere για Εκείνη

 

Ζεστό, σα να σε τυλίγει το πιο απαλό ύφασμα, το Armani Code Cashmere είναι ένα έντονο μωσαϊκό αντιθέσεων. H κορυφή τονίζεται ανελλιπώς από τη λαμπερή, πανταχού παρούσα νότα Άνθους Πορτοκαλιάς και υπογραμμίζεται από το γιασεμί Sambac. Αξέχαστο και άκρως αισθησιακό, δημιουργεί μία συμφωνία με νότες ηλιόλουστων λουλουδιών και τις νότες ίριδας. Το χρώμα είναι βαθύ μοβ με αστραφτερό ροζ και μυστηριώδεις αποχρώσεις που εκτίνενται από τις λουλουδάτες στις σχεδόν ζωικές συμφωνίες που δημιουργεί το δέρμα, το σουέντ και το λιβάνι.

Το Armani Code Cashmere είναι ο πιο έντονος ενδυματολογικός κώδικας της Armani Code συλλογής. Ένα άρωμα που φυλακίζει την ερωτική ιστορία που αφηγούνται δύο κορυφαίοι αρωματοποιοί: Dominique Ropion και Carlos Benaïm (IFF). Μια ιστορία εμπιστοσύνης και άνεσης, που τη ζεσταίνει η γευστική συμφωνία του γάλακτος αμύγδαλου, μια βαθιά οσφρητική πηγή ευχαρίστησης.

Εμπνευσμένη από τη δυναμική νότα του Άνθους Πορτοκαλιάς, η σειρά Armani Code δημιουργεί μια παλέτα διακριτικής αποπλάνησης, ένα παιχνίδι με το φως και τη σκιά, με το βάθος και την απαλότητα. Κανένα δεν μοιάζει με το άλλο, αλλά όλα εκφράζουν το ίδιο αψεγάδιαστο στυλ· είναι, μέσα σε μία στιγμή, ένα και όλα μαζί. Όπως η γυναίκα Giorgio Armani – κομψή, μοναδική και πολύπλευρη –, μια γυναίκα που κατέχει κάθε κώδικα, αλλά διαλέγει το άρωμά της σύμφωνα με το δικό της προσωπικό ενδυματολογικό στιλ.