SHOPPING

Το δικό σου άρωμα και πώς να το ανακαλύψεις

Ανανεώνεις την γκαρνταρόμπα σου και θέλεις να αλλάξεις το signature άρωμα σου; Το πρώτο βήμα είναι να συγκεντρώσεις δείγματα από τα αρώματα που σου αρέσουν περισσότερο και να τα δοκιμάζεις σε διαφορετικές στιγμές της ημέρας.

Με αυτόν τον τρόπο, θα παρατηρήσεις πώς αναπτύσσεται η ευωδιά τους στην επιδερμίδα σου, τη διάρκεια τους, πώς αντιδρούν σ’ αυτά τα αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς και τα σχόλια όσων δε σε γνωρίζουν, σχετικά μ’ αυτό το άρωμα, αλλά και επίσης πώς μυρίζουν τα ρούχα σου την επόμενη μέρα. Είναι σημαντικό να κάνεις υπομονή, προτού κάνεις την αξιολόγηση.

Το αν θα λάβεις υπόψη τη γνώμη των άλλων, εξαρτάται από την προσωπικότητά σου: έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση για να αποφασίσεις μόνη ή σου αρκεί να αρέσεις στους γύρω σου; Aν, τελικά, το άρωμά σου δεν περνά απαρατήρητο και σε ρωτούν τι φοράς, τότε μπορείς να είσαι σίγουρη ότι έχεις βρει το κατάλληλο signature perfume. Θα βρεις παρακάτω τα 10 νέα αρώματα της σεζόν. Ένα από αυτά μπορεί να γίνει δικό σου signature.

Tip1: Αν σου αρέσουν οι πιο διακριτικές, θηλυκές ευωδιές επίλεξε άρωμα με περισσότερη έμφαση στις λουλουδάτες νότες, αν επιθυμείς το άρωμά σου να είναι δροσερό και να αποπνέει αίσθηση καθαριότητας προτίμησε εκείνα με νότες εσπεριδοειδών και τέλος για κάτι πιο εξωτικό, αναζήτησε όσα διαθέτουν νότες από αντίστοιχα εξωτικά λουλούδια και φρούτα, όπως άνθη monoi, ορχιδέα, lilium και φρούτα όπως litci, μάνγκο, παπάγια κ.α.

Tip2: Αν σου φαίνεται πολύ ελαφρύ ή η ευωδιά του μικρής διάρκειας, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να το συνδυάσεις με την κρέμα ή το γαλάκτωμα σώματος που το συνοδεύει.

Οι προτάσεις μας

1. B. Balenciaga Skin EDP, Balenciaga

 

2. Black Sugar/ Oriental Lily/ Violet EDT, Κορρές

 

3. Want EDP, Dsquared2

 

4. La Nuit Tresor EDP, Lancôme

 

5. Gucci Bamboo EDP

 

6. Modern Muse Le Rouge, Estee Lauder

 

7. Marc Jacobs Decadence EDP

 

8. Tom Ford Noir pour Femme

 

9. Armani Code Satin, Giorgio Armani

 

10. Miu Miu EDP