SHOPPING

Τα αρώματα του καλοκαιριού στη σειρά

Βρήκαμε τι κυκλοφορεί στην αγορά, ενημερωθήκαμε, διαβάσαμε, μάθαμε και βγάλαμε τα κομπιουτεράκια. Αυτό είναι το αποτέλεσμα.

#12 Clinique Calyx

Έντονα φρουτώδες, ελάχιστα ξυλώδες και αρκετά γλυκό με αρώματα μεσογειακών ανθών. Αυτό που λέει εκεί που γυρνάς τη σελίδα των τριάντα και θες κάτι πιο στιβαρό αλλά όχι πολύ στιβαρό.

Clinique Calyx, 100ml, 71€ >

#11 Dsquared2 Potion

Μεσογειακά άνθη, ελάχιστα φρουτώδες και σχετιά ξυλώδες. Η βαριά επιλογή στην ενδιάμεση κατηγορία εκεί μεταξύ 27-35 που πάει προς το 35 από πλευράς καριέρας και ζωής.

Dsquared2 Potion, 100ml 88€ >

#10 Guerlain Petit Robe

Μαύρο κεράσι, μαύρο τσάι και τριαντάφυλλο. Δύο θεσούλες πάνω μόνο και μόνο γιατί ακολουθεί την παράδοση του γαλλικού αρώματος βαρέων βαρών.

Guerlain Petit Robe, 59€ >

#9 Estee Lauder Beyond Paradise

Ο παράδεισος ο ίδιος: Άνθη και φρούτα. Ομίχλη της Εδέμ, μπλε υάκινθος, ζαμπουτικαμπα, ορχιδέα, γιασεμί, μαχόνια τζαπόνικα, ροζ αγιόκλημα, δαμάσκηνα, αμπρέτ, ζεμπράνο. Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ έχω πολλές άγνωστες λέξεις.

Estee Lauder Beyond Paradise100ml, 78€ >

#8 Trussardi My Name

Το άρωμα της Ανατολής. Βιολέτα, ηλιοτρόπιο, πασχαλιά, μόσχος και κρίνος αράμ, κεχριμπάρι, βανίλια. Λογικά εξίσου μυστηριώδες. Δεν πάει με την ηλικία δηλαδή, πρέπει να το υποστηρίξεις κι αλλιώς.

Trussardi My name 100ml, 80€ >

#7 Christian Dior Hypnotic Poison

Κλασσικό Dior, σε ζαλίζει γλυκά με καραμέλα, βανίλια, πικραμύγδαλο και γλυκάνισο. Το πιο ερωτικό ίσως. Για μεγαλύτερες γυναίκες που ρίχνουν όλο το εκτόπισμα και την εμπειρία τους στη σχέση τους. 

Christian Dior Hypnotic Poison Eau de Parfum 100ml, 101€ >

#6 Sì Intense Giorgio Armani

Έντονο αλλά φρουτώδες με λίγα ξυλώδη για τόσο όσο. Ιδανικό φραγκοστάφυλλο-μανταριν-οράνζ-περγαμόντο-τριαντάφυλλο-αρτεμισία- οσμανθός άρωμα, για νεαρές γυναίκες, αυτό που λέμε πιπίνια plus.

Sì Intense Giorgio Armani 50ml, 79€ >

#5 Chloe See By Chloe

Ξεκάθαρα φρουτώδες, ξεκάθαρα νεανικό. Πάνω από 27 πέφτει πρόστιμο.

Chloe See By Chloe Eau De Parfum Spray 75ml, 68€ >

#4 Lancome La Vie Est Belle

12 points για το μπουκάλι και μόνο. Κατά τα άλλα ένα παραδείσιο άρωμα και αυτό με  ίριδα Φλωρεντίας, αλδεύδη ίριδας, γιασεμί, άνθος πορτοκαλιού τυνησίας, πατσουλί Ινδονησίας, βανίλια, φασόλι τόνκα, πραλίνα, μαύρη σταφίδα και αχλάδι.

Lancome La Vie Est Belle, 75ml 76€ >

#3 Lolita Lempicka

Και τους τόνους να δεις θα καταλάβεις ότι είναι κάτι που δεν έχει δέσει. Δροσερό και άγουρο με ιριδα, αμαρρυλις, γλυκόρριζα, κεράσι,  βέτιβερ. Το λες και λίγο άγουρο. Παράνομο. Unbecoming a Lady.

Lolita Lempicka, 100ml, 40€ >

#2 Burberry Brit Rhythm

Σχετικά βαρύ, σχετικά σύνθετο, αλλά ισορροπημένο: Ένα τρίτο φρουτώδη, ένα τρίτο ξυλώδη και ένα τρίτο βότανα. Για πιο δυναμικές γυναίκες που δεν τον έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ. Στο μυαλό μου έρχονται ασυνήθιστες περιπτώσεις, αθλήτριες outdoor αθλημάτων, μουσικοί, τέτοια πράγματα.

Burberry Brit Rhythm for women edt 30ml, 42€ >

#1 Miyake Issey L’Eau d’ Issey Summer

Είναι Miyake. Βαριά φανέλα. Τέλος.

Miyake Issey L’Eau d’ Issey Summer 100ml, 47€ >