SHOPPING

Τα 5 αρώματα της Άνοιξης

Αντανακλώντας την ενέργεια της άνοιξης, τα νέα αρώματα που βρήκαμε για σένα αποπνέουν ανάλαφρες ευωδιές, τέλειες για τις χαλαρές ημέρες των μικρών αποδράσεων μας.

Δροσερά, ντελικάτα και ανάλαφρα τα νέα αρώματα της σεζόν ξεχειλίζουν από ενθουσιασμό και χαρά για τη ζωή. Με την υπογραφή μεγάλων αρωματοποιών, οι συνθέσεις τους αντλούν έμπνευση από υψηλής ποιότητας συστατικά που αναμειγνύονται αρμονικά χαρίζοντας μας μοναδικά αρωματικά ελιξίρια.

Αν σου αρέσουν τα λουλουδάτα-φρουτώδη τότε το νέο La Vie Est Belle Florale της Lancôme με κυρίαρχο το λουλούδι του Οσμανθού αποτελεί το νέο σου άρωμα. Η έντονα θηλυκή επανερμηνεία του κλασικού Sì EDP του Giorgio Armani με νότες τριαντάφυλλου κάνουν το νέο Sì Rose Signature EDP ήρθε για να χαρίσει μια διαφορετική πνοή τους επόμενους μήνες.

Ιδιαίτερα καινοτόμος η φόρμουλα του Olympea που είναι πλούσια σε βανίλια, μανταρίνι και αιθέρια έλαια Ginger Lily αφού αποτελεί ένα κοκτέιλ ενέργειας και τόνωσης για το σώμα μας. Αφιερωμένο ειδικά στις λάτρεις του συλλεκτικού Daisy Eau So Fresh Blush Edition του Marc Jacobs αφού πρόκειται για μια ανοιχτή ανοιξιάτικη πρόσκληση να ανακαλύψεις τη φρεσκάδα του γνωστού αρώματος που κρύβεται σε αυτό το υπέροχο μπουκάλι.

Με έντονα στοιχεία κομψότητας, ο χυμός του αρώματος Valentino Donna θα γοητεύσει τις αισθήσεις σου με τη φρέσκια, λουλουδάτη αρμονία συστατικών μοναδικών από τριαντάφυλλο, δέρμα, πατσουλί, βανίλια. Τα γυάλινα μπουκάλια τους –άλλα περίτεχνα, άλλα πιο μίνιμαλ – όλα σε απαλές ροζ αποχρώσεις σε προσκαλούν να κοιτάξεις μέσα από το διάφανο χυμό τους πριν τα δοκιμάσεις.

Οι προτάσεις μας

1. La Vie Est Belle Florale EDT, Lancôme

 

2. Olympea, Paco Rabanne

 

3. Sì Rose Signature EDP, Giorgio Armani

 

4. Valentino Donna

 

5. Daisy Eau So Fresh Blush Edition, Marc Jacobs