ΑΡΩΜΑ

Ζήσε τη νέα αναζήτηση του Black Opium από τον οίκο YSL

Με λήψεις του Harmony Korine, του Αμερικανού σκηνοθέτη, που έγινε γνωστός από την ταινία Spring Breakers, η νέα ταινία της καμπάνιας Black Opium ανοίγει νέους δρόμους. Οι θεατές μπορούν να συμμετάσχουν με την Edie στην γεμάτη δράση αναζήτησή της, καθώς η ίδια συνεχίζει την συναρπαστική σχέση της με το άρωμα της, το Black Opium. Μια νέα περιπέτεια, η οποία εξακολουθεί να χτυπάει στο ρυθμό του κομματιού " Jungle "  της τραγουδίστριας Emma Louise. Μπείτε στο ασανσέρ του Black Opium και αισθανθείτε την ένταση. Ποια οσφρητική εμμονή θα είναι το βραβείο σας;

Ο ήχος των δεικτών του ρολογιού. Το νέον φως τρεμοπαίζει. Εκείνη περιμένει κάτι να συμβεί. Και τότε συμβαίνει…

Δυνατά φώτα σε μια μεγάλη πόλη, ένα μπαρ κάπου. Η μοτοσικλέτα βρυχάται καθώς επιταχύνει μέσα στη νύχτα, ένα γυάλινο ασανσέρ ανεβαίνει όλο και ψηλότερα, σε μια θέα απεριόριστων δυνατοτήτων και 360 μοιρών. Ένας μυστικός κόσμος περιμένει, και μόνο εκείνη μπορεί να τον ξεκλειδώσει … Πόσο μακριά θα φτάσει; Πόσο μακριά θα πάς;

Καλώς ήλθες στο επόμενο κεφάλαιο των περιπετειών του YSL Beauté BLACK OPIUM. Με πρωταγωνίστρια και πάλι το πρόσωπο του αρώματος, τη Βρετανίδα μοντέλο Edie Campbell, το νέο φιλμ και η έντυπη καμπάνια την παρασύρουν σε μια βραδιά γεμάτη με υποσχέσεις, στην αναζήτηση ενός βραβείου που πυροδοτεί το πάθος . Διεκδίκησε το.

ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Με λήψεις του Harmony Korine, του Αμερικανού σκηνοθέτη, που έγινε γνωστός από την ταινία Spring Breakers, η νέα ταινία της καμπάνιας Black Opium ανοίγει νέους δρόμους. Οι θεατές μπορούν να συμμετάσχουν με την Edie στην γεμάτη δράση αναζήτησή της, καθώς η ίδια συνεχίζει την συναρπαστική σχέση της με το άρωμα της, το Black Opium. Μια νέα περιπέτεια που εξακολουθεί να χτυπάει στο ρυθμό του κομματιού ” Jungle ”  της τραγουδίστριας Emma Louise.

Καθώς η Edie ξεκινάει μέσα στην υγρή νύχτα, με την αντανάκλαση από τα νέον φώτα της πόλης να χορεύει στα βαθουλώματα του δρόμου, τα μαύρα στιλέτο της να καθρεφτίζουν τους πανύψηλους ουρανοξύστες της πόλης, υπάρχει μια αίσθηση κινδύνου στον αέρα. Αυτός ο άγνωστος άντρας την παρατηρεί από την άλλη πλευρά του πολυσύχναστου μπαρ και της δίνει ένα κλειδί. Εκείνη το παίρνει και εξαφανίζεται μέσα στη νύχτα, σε μια περιπέτεια για να ανακαλύψει τι βραβείο την περιμένει στο τέλος του ταξιδιού.

Τα ελαστικά της μοτοσικλέτας καίγονται καθώς βουτάνε στους δρόμους, το γυάλινο ασανσέρ φωτίζεται με νέον καθώς επιταγχύνει προς τα πάνω. Εκεί είναι: όμορφος, άγνωστος σε αυτήν. Το βραβείο στο τέλος του ταξιδιού της; ΟΧΙ ακριβώς. Κλέβει το μπουκάλι Black Opium που αυτός κρατά, αρωματίζεται και χάνεται μέσα στη νύχτα. Αυτό είναι το πραγματικό βραβείο.

Ο Korine υφαίνει με δεξιοτεχνία την κλασική ιστορία της σεξουαλικής έλξης σε κάτι πολύπλευρο – ένα στοιχείο κινδύνου, τη γοητεία των νέων δυνατοτήτων, και ένα μυστηριώδες, ταξίδι στο άγνωστο.

 

ΝΙΩΣΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΜΜΟΝΗ

Ένας νέον πύργος. Ένα ταξίδι μέσα στη νύχτα. Το ηλεκτρισμένο άρωμα συλλαμβάνεται στην έντυπη καταχώρηση από τον διάσημο φωτογράφο βρετανικής καταγωγής Craig McDean, ο οποίος εδρεύει στη Νέα Υόρκη.

Εδώ συλλαμβάνει την εκλεπτυσμένη και θηλυκή ομορφιά της Edie, με φόντο τις νέον γραμμές και τα τριγωνικά γραφικά που έχουν καθιερωθεί ως σύμβολα του Black Opium. Κλείνοντας το μπουκάλι του αρώματος στην καρδιά της, η εμμονική αγάπη της Edie για το άρωμα αποπνέει δύναμη και ταυτόχρονα αισθησιασμό. Ένα κλεμμένο μπουκάλι; Μια κλεμμένη στιγμή.

ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ;

Μπείτε στο ασανσέρ του Black Opium και αισθανθείτε την ένταση. Ποια οσφρητική εμμονή θα είναι το βραβείο σου;

Ηλιοβασίλεμα  –  Black Opium Eau de Toilette

Η ώρα: κάπου ανάμεσα στο σκοτάδι και το φως, το φως και το σκοτάδι. Αυτή η υπέροχη ώρα, όπου τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν, τα μονοπάτια μπορούν να λάμψουν και όλα μοιάζουν μαγικά.

Το Black Opium Eau de Toilette ξετυλίγεται με την έκπληξη του νέου: μια ζωηρή συμφωνία φραγκοστάφυλου, χυμού αχλαδιού, και την πικρή πράσινη ψίχα του φλοιού μανταρινιού. Αιχμηρό, διαφορετικό, θα σε μαγνητίσει. Πριν καν αναπνεύσεις, η ηλιακή δίνη του αρωματικού τσαγιού με γιασεμί και τα άνθη πορτοκαλιάς δίνουν μια αισθησιακή λευκή καρδιά, λίγο πριν αποκαλυφθούν οι νότες από κόκκους καφέ.

Μία κλήση αφύπνισης. Καλύτερα να πηγαίνω. Η νύχτα γνέφει!

Η Νύχτα πέφτει – Black Opium Eau de Parfum

Η ώρα: κάπου μεταξύ του ραντεβού, του μπαρ, και στην συνέχεια αυτού του after-party στο οποίο πήγες μετά.

Το Black Opium Eau de Parfum είναι το πρώτο από τα τρία αρώματα, το οποίο σε μόλις λίγα χρόνια ταρακούνησε τον κόσμο της αρωματοποιίας. Καινοτόμο, με την πλέον διάσημη συμφωνία του μαύρου και έντονου καφέ, η οποία  εγείρει τις αισθήσεις (η πρώτη φορά που μια συμφωνία καφέ έχει χρησιμοποιηθεί σε ένα άρωμα σε τόσο υψηλή περιεκτικότητα), τα λευκά λουλούδια του γιασεμιού και το  absolute ανθού πορτοκαλιάς, ισορροπούν με το άγγιγμα του patchouli, της βανίλιας και του κέδρου, δημιουργώντας ένα παιχνίδι με το φως και το σκοτάδι άμεσα ανατρεπτικό.

Μια αίσθηση ζαλάδας, που μοιάζει με έκσταση, είναι η μυρωδιά που διαμορφώνει τη διάθεση της νύχτας.

Μέχρι την αυγή  – Black Opium Nuit Blanche

Η ώρα: ποιος νοιάζεται; Το τηλέφωνο κλειστό εδώ και ώρα και κανείς δεν φοράει ρολόι. Αλλά τα πουλιά τραγουδούν, και η χροιά του ουρανού είναι ροζ. Η ώρα μόλις πέταξε – αυτό συμβαίνει όταν διασκεδάζεις.

Το Black Opium Nuit Blanche είναι σαν μια  αγνή, λευκή ενέργεια μέσα σε ένα μπουκάλι. Μια πρόσκληση για τις αισθήσεις, οι μεταξένιοι ατμοί ρυζιού που γαργαλάνε στην αρχή, και στη συνέχεια λιώνουν σε μία ζεστή λεπτεπίλεπτη αίσθηση καθώς εισέρχεται η μυρωδιά του ελαφρώς ζεσταμένου πιπεριού. Μια ακόμη εισπνοή, καθώς η μέρα χαράζει, λευκά πετάλα του ανθού πορτοκαλιάς, συμφωνία παιώνιας, και ακολουθεί αμέσως μετά η οικεία χαρακτηριστική βάση καφέ. Σκιερά, ζεστά και υγρά, το σανταλόξυλο, η  βανίλια και ο λευκός μόσχος κλείνουν το άρωμα, αφήνοντας ένα ίχνος σαρκικής επιθυμίας.