ΑΡΩΜΑ

Αυτά είναι τα 4 σημεία που πρέπει να ψεκάζεις με το άρωμά σου

Εκείνο το αγαπημένο σου άρωμα, που δεν το αλλάζεις με τίποτα, είναι που έχει γίνει ταυτόσημο με την παρουσία σου στο χώρο και έχει κάνει τους γνωστούς και φίλους να αναγνωρίζουν ότι υπάρχεις κάπου εκεί γύρω.

Το ήξερες, όμως, ότι οι καρποί των χεριών δεν είναι το μοναδικό μέρος που πρέπει και μπορείς να ψεκάζεις το άρωμά σου;

Αν θες να κάνεις ακόμα περισσότερο αισθητή αλλά και αξέχαστη την παρουσία σου, ξεκίνα να εφαρμόζεις το άρωμά σου και στα εξής σημεία. Θα μας θυμηθείς.

1) Μαλλιά

Για ένα διακριτικό άρωμα με διάρκεια, ψέκασε την κορυφή του κεφαλιού. Να είσαι σίγουρη, ωστόσο, ότι το άρωμα απέχει τουλάχιστον 10 εκατοστά από τα μαλλιά όσο ψεκάζεις, καθώς το αλκοόλ μπορεί να ξηράνει τα μαλλιά σου. Εναλλακτικά, ένα ελαφρύ mist μαλλιών μπορεί να κάνει θαύματα.

2) Πίσω από τ’ αυτιά

Λογικά μέχρι και σήμερα έβαζες το άρωμά σου στο λαιμό, αλλά να ξέρεις ότι στοχεύοντας πίσω από τ’ αυτιά, αποφεύγεις τον κίνδυνο αμαύρωσης των κολιέ σου.

3) Πίσω από τα γόνατα

Οποιοδήποτε σημείο με φλέβες είναι “σημείο παλμών” και επομένως το ιδανικό για να ψεκάσεις το άρωμά σου. Επιπλέον, η περιοχή πίσω από τα γόνατα είναι σημείο τριβής του δέρματος και των ρούχων, πράγμα που σημαίνει ότι με τη θερμότητα που προκαλείται θα απελευθερώνεται άρωμα όλη την ημέρα.

4) Βραχίονες

Ένα ακόμη “σημείο παλμών”. Ό,τι ακριβώς ισχύει στα γόνατα, ισχύει κι εδώ.