ΑΡΩΜΑ

La vie est belle: Με αυτό το άρωμα η ζωή είναι σίγουρα ωραία

Το La vie est belle, τρίτο σε πωλήσεις γυναικείο άρωμα παγκοσμίως, δεύτερο στην Ευρώπη και πρώτο στη Γαλλία το 2014, θεωρείται πλέον θρύλος, είναι ένα μοντέρνο και ταυτόχρονα κλασικό άρωμα.

Η συνταγή της επιτυχίας του μοιάζει πλέον αυτονόητη. Μια διακήρυξη ευτυχίας, ένα οικουμενικό θετικό μήνυμα με το οποίο ταυτίζεται κάθε γυναίκα.

Το ιστορικό μπουκάλι έχει το εμβληματικό σχήμα ενός χαμόγελου, αποτελώντας ένα γνήσιο σύμβολο χαράς. Ένα επίτευγμα – από άποψης τεχνικής – συμπαγούς γυαλιού διασφαλίζει την ισορροπία των καμπύλων του χαμόγελου μέσα σε ένα γεωμετρικό πλαίσιο. Η ιδανική θήκη για το άρωμα που κρύβεται μέσα του.

Αυτή η αξέχαστη αρωματική σύνθεση, που αποτελείται από ορισμένα από τα ομορφότερα συστατικά στον κόσμο, πολλά από τα οποία είναι φυσικά, σχεδιάστηκε από τρεις κορυφαίους αρωματοποιούς.

Η ένταση έχει όνομα: Τουμπερόζα

Το La vie est belle αποπνέει μια νέα αρωματική μελωδία εμπλουτισμένη με πρωτόγνωρες νότες.

Στην έκδοση Intense, η σύνθεση της γευστικής ίριδας του La vie est belle αποκτά δύο νέα ατού: σκανδαλιστική τουμπερόζα και εκλεκτό φουντούκι.

Ο Dominique Ropion και η Anne Flipo, οι δύο αρωματοποιοί του La vie est belle που οραματίστηκαν κάθε μία από τις εκδόσεις του, δούλεψαν ξανά τη σύνθεση, για να αναδείξουν ορισμένες πτυχές και να της δώσουν ακόμα περισσότερο σώμα και πρωτοφανή πυκνότητα.

Οι σπιρτώδεις και δροσερές νότες κορυφής από περγαμόντο, πορτοκάλι και αχλάδι τονίζονται με μια πινελιά όξινου και φρουτώδους βλαστού μαύρου φραγκοστάφυλου. Ένα ίχνος ροζ πιπεριού προσθέτει μια χαρούμενη, σπινθηροβόλα και εκκεντρική πινελιά.

Επιβλητική όπως πάντα, η ίριδα παρουσιάζεται εδώ στην πιο υπέροχη ποικιλία της, την Ίριδα Pallida από την Τοσκάνη, σε μορφή συμπυκνώματος. Γλυκιά, απαλή και πουδρέ, η ίριδα δίνει στο άρωμα το μαγικό της ίχνος. Στο πλευρό της, η σαγηνευτική και συναρπαστική τουμπερόζα. Το λευκό λουλούδι με το έντονο άρωμα που ανθίζει σε πολλές δέσμες προβάλλει σε αυτή τη σύνθεση τις τραγανές πράσινες πτυχές του.

Η τουμπερόζα, που προέρχεται από την Κεντρική Αμερική, εισήχθη στη Γαλλία το 17ο αιώνα και καλλιεργήθηκε στην Γκρας για πολλά χρόνια. Πλούσια και μεθυστική, αιχμαλωτίζει με τις επίμονες αρωματικές συμφωνίες της. Πληθωρικό, το μπουκέτο λουλουδιών περιλαμβάνει επίσης ylang-ylang, γιασεμί Sambac και άνθος πορτοκαλιάς για λαμπερή θηλυκότητα. Σαν ένα στεφάνι μαγεμένων και μαγευτικών πετάλων που στροβιλίζονται στην καρδιά του αρώματος.

Αν και οι λαχταριστές, γευστικές νότες παραμένουν ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά, αυτή τη φορά εμπλουτίζονται με μια συμφωνία φουντουκιού που προσθέτει άλλη μια τραγανή πινελιά, απηχώντας την πράσινη πτυχή του άνθους.

Οι νότες βάσης αυτής της σύνθεσης που πλανάται ατελείωτα στην ατμόσφαιρα πηγάζουν από την ξυλώδη πλευρά της καρδιάς από πατσουλί, την βελούδινη γλυκύτητα των κόκκων tonka και τις ρητινοειδείς και βαλσαμικές νότες βενζόης.

Η ένταση συμβαδίζει με την ισχύ, καθώς αυτό το άρωμα είναι ακόμα πιο συμπυκνωμένο από το Eau de Parfum, ενώ και τα δύο συγκαταλέγονται μεταξύ των πιο δυνατών στην αγορά.