CARA DELEVINGNE

Το νέο γυναικείο άρωμα του οίκου Burberry θα σε μυήσει στην περιπέτεια

Το Λονδίνο είναι μία πόλη με έντονους ρυθμούς ζωής, πλούσια ιστορία, περιπετειώδες πνεύμα και γι' αυτό το λόγο παρασύρει- ανταμείβει με τον καλύτερο τρόπο όσους αγαπούν τις αστικές περιπέτειες. Κι αν είσαι έτοιμη για νέες περιπέτειες και αρωματικά ταξίδια, δε γίνεται να μην λατρέψεις το νέο άρωμα του οίκου Burberry, Her Eau de Parfum.

 

Έντονο, φρουτώδες και με floral αίσθηση, δημιουργήθηκε από τον master perfumer Francis Kurkdjian, συνδυάζοντας κόκκινα και μαύρα μούρα, blueberry και raspberry, γιασεμί και βιολέτα, ενώ στη βάση του έχει ξηρό κεχριμπάρι και musk.

 

Κι όπως καταλαβαίνεις, ποια γυναίκα θα αποτύπωνε με τον καλύτερο τρόπο, το ενεργητικό και περιπετειώδες πνεύμα των ανθρώπων που ζουν στο Λονδίνο, από τη Βρετανίδα ηθοποιό και μοντέλο Cara Delevingne; 

Έτσι, στην καμπάνια του νέου γυναικείου αρώματος του οίκου Burberry, η Cara φωτογραφίζεται από τον Juergen Teller σε ζωηρές και αυθόρμητες στιγμές στο κέντρο του Λονδίνου, ενώ την ακούμε να τραγουδά τη δική της εκδοχή του «Maybe it’s because I’m a Londoner», ένα τραγούδι αφιερωμένο στο Λονδίνο, την πόλη που ζει και αγαπά. Πάρε μία μικρή γεύση παρακάτω:

 

«To νέο γυναίκειο άρωμα Her Eau de Parfum του οίκου Burberry, είναι μοναδικό και παραμένει αξέχαστο. Για την επίτευξη αυτού του αποτελέσματος, χρειάζεται μια οσφρητική ιστορία που να μεταφράζει και παράλληλα να ταυτίζεται με το όραμα και τις ανάγκες κάθε γυναίκας που επιλέγει να φορέσει το άρωμα Her. Ο συνδυασμός των συστατικών που περιέχει, σε συνάρτηση με το βρετανικό πνεύμα, έχουν ένα αποτέλεσμα μοναδικό και χαρακτηριστικό. Είναι πολύ εύκολο να αναγνωρίσεις το άρωμα Her. Πρόκειται για ένα signature άρωμα» λέει χαρακτηριστικά ο Francis Kurkdjian.

Όσο για τη συσκευασία του νέου αρώματος, αντλεί την έμπνευση της από το σχεδιασμό του πρώτου αρώματος του οίκου, «Burberry’s for Men», που παρουσιάστηκε το 1981, ενώ αν θέλεις να το κάνεις πιο προσωπικό (ή δώρο) υπάρχει η η δυνατότητα χάραξης στο καπάκι, πάνω στη χρυσή του λεπτομέρεια.

Η άφιξη του νέου αρώματος Burberry Her Eau De Parfum, σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας του  παγκόσμιου φήμης οίκου Burberry με τον όμιλο FF Group, μέσω της FF Cosmetics, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το χαρτοφυλάκιο της διανομής beauty & cosmetics brands στην ελληνική αγορά.