EMILY RATAJKOWSKI

Μόλις μάθαμε το άρωμα που φοράει η Emily Ratajkowski

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο και ακτιβίστρια Emily Ratajkowski, υπέγραψε συμβόλαιο, το πιο πιθανόν με πολλά μηδενικά, με τον Γαλλικό οίκο Paco Rabanne, ως μούσα του νέου γυναικείου αρώματος, που λέγεται ότι θα αναστατώνει τις αισθήσεις.  

Η Emily ή αλλιώς Emrata όπως είναι γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενσαρκώνει την πιο τολμηρή πλευρά  της γυναίκας Paco Rabanne και εδώ και λίγες ώρες τα σεντόνια, αλλά κι όλη της η ντουλάπα έχει μια νέα κι ατίθαση εσάνς, που αναμένεται να αγαπηθεί πολύ από τα παθιασμένα κορίτσια του πλανήτη.

Το πρώτο καλωσόρισμα ήρθε λίγες ημέρες πριν στο instagram.

Και μετά έφτασαν σε εμάς κι οι πρώτες επίσημες λήψεις με την Emrata στην πιο κουλ εμφάνισή της. Ψηλόμεσο τζιν, λευκό φανελάκι, ατημέλητες μπούκλες και smokey eyes. Προσπαθώντας ακόμη μια φορά να «μυριστούμε» την ιστορία ή καλύτερα να εισχωρήσουμε στα παρασκήνια αυτής εδώ της ενδιαφέρουσας συνεργασίας, μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα ότι το νέο άρωμα του οίκου, καθώς και η καμπάνιά του θα απευθύνεται στα δραστήρια κορίτσια της εποχής, που ερωτεύονται με την πρώτη ματιά και παθιάζονται μ’ όσα αγαπούν και θέλουν.

Γνωστή για τους ανατρεπτικούς χειρισμούς της η διάσημη ακτιβίστρια, μετά τον ξαφνικό γάμο της και αφού μας έχει συνηθίσει να σκορπάει ολούθε sex appeal, κάνοντας τον φακό να υποκλίνεται μπροστά της, μας κάνει να περιμένουμε αγωνιωδώς τη νέα πολλά υποσχόμενη εσάνς.

 

stay tuned…

εις το επανιδείν