ΑΡΩΜΑ

Δοκίμασα το πιο σέξι και αισθησιακό άρωμα. Σειρά σου!

Όταν ένας οίκος ομορφιάς σαν το Molton Brown μιμείται την περίπλοκη χειροτεχνία και μαλακώνει παλαιωμένο δέρμα με φρέσκο έλαιο πεύκου από τη Σιβηρία μαζί με σταγόνες από λάδι ξύλου cade, τότε δεν έχεις παρά να σταθείς για παραπάνω από ένα λεπτό πάνω από το (κάθε νέο) μαγικό ελιξήριό του.

Ειδικά όταν αυτό γίνεται ακόμη πιο βαθύ, επειδή έμαθες ότι περιέχει έλαιο σημύδας. Κι αυτό είναι ένα συστατικό που χρησιμοποιείται από το 17ο αιώνα για να διαβρέχει το ρωσικό δέρμα, δίνοντάς του μια μοναδική ανθεκτικότητα και ένα αλλιώτικο άρωμα που εφαρμόζεται (από όσο μαθαίνω) σε μπότες, βαλίτσες και βιβλιοδεσία.

A post shared by Michael (@boyinbreton) on

Aγαπώ πολύ τον οίκο Molton Brown, γιατί η κάθε ιστορία που διηγείται μέσα από τα αριστουργήματά του είναι μοναδική. Αφήνει από πάντα μία αλλιώτικη αίσθηση στις στιγμές μου. Όλες, μα όλες οι μυρωδιές του είναι εκλεπτυσμένες και διαρκούν ατελείωτες ώρες. Είναι πράγματι ένα μυστήριο το πόσο τέλεια είναι τα αφρόλουτρά του. Όλα τα αφρόλουτρά του. Αυτό, όμως, το ολοκαίνουργιο Russian Leather Bath & Shower Gel είναι το κάτι μαγικό.

A post shared by Molton Brown (@moltonbrown) on

Και στο σημείο αυτό αξίζει να δεις τι είπε ο μάστερ των αρωμάτων, Loïc Bisceglie: «Φανταζόμουν μια ρωγμή στο λυκόφως, όπου έντονες, ξυλώδεις, δερματοειδείς νότες που σιγοκαίγονται, συγκρούονται με το έντονο πεύκο του Σιβηριακού δάσους». Η Ambery vetiver αγκαλιάζει δυνατά, το απαιτητικό μαύρο δέρμα που καλύπτεται με το εκλεπτυσμένο cade, αφήνοντας μια αξέχαστη αίσθηση της ρωσικής ερημιάς».

Φτιαγμένα με αινιγματικές, ισχυρές νότες το eau de toilette και τα bath & shower gel, δημιουργούν μια επιβλητική αρωματικό μόμεντ για μακρές, ενδιαφέρουσες νύχτες. Τοποθετημένα σε γυαλί με λυγαριά, τα κεριά δημιουργούν στο σπίτι μια εξαιρετική ατμόσφαιρα από βαθύ μυστήριο.

A post shared by Molton Brown (@moltonbrown) on

 

πι.ες: Σ’ άλλα ωραία, τα προϊόντα του οίκου Molton Brown φέρουν υπερήφανα την τιμητική διάκριση της Βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς επίσης αποτελούν και επίσημο προμηθευτή του παλατιού σε είδη προσωπικής περιποίησης. Με συστατικά που προέρχονται επιμελώς από όλο τον κόσμο, δημιουργούνται με περίσσια τέχνη από βραβευμένους αρωματοποιούς, ώστε κάθε δημιουργία να αρωματίζει τελείως μοναδικά την επιδερμίδα, αποτελώντας μια απολαυστική και αξέχαστη εμπειρία.

 

Το νου σου στις μικρές στιγμές στο σπίτι μπιουτόκοσμε.

εις το επανιδείν (άντε και να χειμωνιάσει επιτέλους)!