ΑΡΩΜΑ

Αποκλειστικό: Το βίντεο του νέου αρώματος Nomade της Chloe με την Ariane Labed

Βλέποντας ξανά και ξανά το νέο βίντεο του οίκου Chloe, εστιάζω στην ενέργεια και στις νωχελικές κινήσεις της πολύ ενδιαφέρουσας Ariane Labed, που είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας. Kάθε της βήμα φέρει μια ελευθερία και μια συγκλονιστικά αμετάβλητη φυσική κομψότητα. Η νέα εσάνς Nomade της Chloe αναμένεται να γράψει τη δική της ιστορία στον κόσμο των πιο ιδιαίτερων αρωμάτων.

 

Το άρωμα δείχνει να συλλαμβάνει το πνεύμα της αβίαστης κομψότητας, σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη που ορίζει για όλες μας η ελευθερία στο να τρέξουμε μπροστά, να κινηθούμε με βάση την πηγαία μας ενέργεια, αλλά και να αφήσουμε το βλέμμα μας να στραφεί σε νέους ορίζοντες…

 

Η γυναίκα Chloe ανθίζει μέσα από τις εμπειρίες και τις συναντήσεις της, διεκδικώντας το ποια είναι χωρίς να επιβάλει ποτέ τα θέλω της. Ξεχωρίζει για την εσωτερική δύναμή της κι η ενέργειά της την ωθεί σε νέες διαδρομές.  Κι όλα, μα όλα γύρω της τα ορίζει μέσα από τους βηματισμούς και την προσωπικότητά της. Κανένα βαρύ μακιγιάζ, κανένα επιτηδευμένο κουστούμι, καμία στημένη γωνία, μόνο αέρινη κίνηση και μια θηλυκή κομψότητα που πραγματικά εντυπωσιάζει με το πόσο απλή και φίνα είναι.

 

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ένα εκπληκτικό άρωμα, που όμοιό του δεν έχει ξαναυπάρξει. Είναι απόλυτα θηλυκό και ανάλαφρο. Η φρέζια που περιέχεται στη σύνθεση του πιστεύεται ότι δίνει μια συναισθηματική ευφορία. Ο αρωματοποιός, γνωστός για τις παγκόσμιες επιτυχίες του Quentin Bisch φαντάζομαι να χαμογελά ήδη ικανοποιημένος για τις πρώτες εντυπώσεις που χει αφήσει στον κόσμο της παγκόσμιας αρωματοποιίας.

 

πι.ες: Η πρωταγωνίστρια, το βίντεο, αλλά και κάθε εικόνα που έχει φτάσει ήδη σε εμάς συγκεντρώνει τα περιγράμματα μιας γυναίκας της οποίας το πεπρωμένο ανοίγει σε ένα άπειρο ταξίδι, χρωματισμένο από αναζητήσεις.

εις το επανιδείν