BEAUTY

5 νέα ματ υγρά κραγιόν. Ένα για κάθε μέρα σου

Glossy ή ματ υφές; Αν με τα μάτια κλειστά ψηφίζεις το δεύτερο, τότε, τα ματ κραγιόν είναι από τα must have του νεσεσέρ σου. Κι αν ψάχνεις το απόλυτα ματ αποτέλεσμα για τα χείλη σου, τότε παρακάτω θα βρεις 5 ολοκαίνουργιες super matte αφίξεις στον κόσμο των υγρών κραγιόν που θα απογειώσουν το look σου χωρίς να αφυδατώνουν τα χείλη σου.

Chanel Rouge Allure Liquid Powder

Η νέα γενιά των ματ υγρών κραγιόν Chanel είναι εδώ αφήνοντας  μια εξαιρετικά, μαλακή, βελούδινη αίσθηση στα χείλη και ένα μοναδικό ματ αποτέλεσμα που διαρκεί για ώρες, χωρίς να τα βαραίνει ή να τα αφυδατώνει. Θα τα βρεις σε 6 αποχρώσεις και δεν γίνεται να μην εθιστείς!

 

YSL Tatouage Couture Matte Stain

Πιο cool και πιο ματ από ποτέ, το Tatouage Couture Matte Stain «μετουσιώνει» την τάση των τατουάζ σε μια πολυτελή σύνθεση που δημιουργήθηκε  για χείλη που τολμούν. Έχει μεγάλη διάρκεια, σταθερότητα και ακριβή εφαρμογή. Αγαπημένη απόχρωση, η N°03 Rose Ink

 

Estee Lauder Pure Color Love Liquid Lip Matte

Με ανάλαφρο ματ τελείωμα, απαλή αίσθηση, πλήρη κάλυψη και έντονο, βελούδινο αποτέλεσμα, τα νέα Pure Color Love Liquid Lip in Matte μπορούν να φορεθούν μόνα τους ή επάνω απο το αγαπημένο σου κραγιόν, ανάλογα με το στιλ και το ύφος που θέλεις να πετύχεις στο μακιγιάζ σου.

 

Anastasia Beverly Liquid Lipstick (Θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora)

Πλούσιο σε χρωστικές και με ματ σύνθεση που όταν στεγνώνει μεταμορφώνεται σε ανάλαφρη πούδρα για αποτέλεσμα που δεν αλλοιώνεται ακόμα και κάτω από τις πιο απαιτητικές συνθήκες, το Liquid Lipstick δίνει ματ τελείωμα χωρίς να ξηραίνει ή να «τραβάει» τα χείλη.

Dermacol Matte Mania – Liquid Matte Lip Color

 

Χάρη στη μοναδική ενυδατική σύνθεσή του, δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στα χείλη συμβάλλοντας στη διατήρηση της υγρασίας, αφήνοντας ένα εξαιρετικά μακράς διάρκειας ματ αποτέλεσμα. Θα το βρεις εδώ σε 14 αποχρώσεις.

Κεντρική Φωτογραφία:Instagram/dianapozharskaya