BEAUTY

3 προϊόντα ομορφιάς που έχουν αλλιώτικο ενδιαφέρον

Έφτασε ο καιρός να κάτσεις σπίτι και να φτιάξεις από την αρχή νεσεσέρ, συρτάρια και διάφορα ντουλάπια, όπου κρατάς μικρούς θησαυρούς ομορφιάς; Εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε τι να προσθέσεις σ' αυτά για να καλύψεις τι πιο ιδιαίτερες ανάγκες σου. Με έμπνευση από την Intermed ήρθε η ώρα να καλυφθεί και η πιο απαιτητική φίλη αυτού του μπιουτόκοσμου.

 

Είναι μερικά προϊόντα που καταλαβαίνεις ή καλύτερα εκτιμάς μόνο όταν τα χρησιμοποιήσεις σε ώρα ανάγκης. Είναι οι μικροί ήρωες της ομορφιάς που δίνουν απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα (και κάποιες φορές δύσκολα). Είναι αυτά τα μαγικά μπουκαλάκια/κουτάκια κλπ που κάνουν αληθινό ομορφοχαμό με την πρώτη ευκαιρία.

Τέτοια 3 ξεχωρίζω από την υπέροχη Intermed, που είναι ελληνική κι αγαπημένη εταιρεία και στα προτείνω με κλειστά μάτια:

1.Boosters, τα αναζωογονητικά. Τι άλλο να πούμε γι’ αυτά; Τα’χουμε πει όλα, πολλάκις. Συγκράτησε μόνο ότι τα boosters Eva Belle ενισχύουν τη δράση της κρέμας ή του όρου σου. Προσωπικά ξεχωρίζω το Eva Belle Detox, που χάρη στο εκχύλισμα ginkgo biloba δρα ως αποτοξινωτικός παράγοντας για την επιδερμίδα, που επιβαρύνεται καθημερινά από το στρες, τους ρύπους και την ηλιακή ακτινοβολία.

A post shared by Ladylikegr (@ladylike.gr) on

2.H λευκαντική οδοντόπαστα, που κάνει το χαμόγελο να αστράφτει. Αρχικά την Luxurious Whitening Dental Care τη δοκίμασε ο άντρας μου και μετά εγώ. Είναι ονειρεμένη γιατί στα αλήθεια απομακρύνει αποτελεσματικά τις επιφανειακές δυσχρωμίες, δυναμώνει την αδαμαντίνη & προλαμβάνει τον τερηδονισμό. Επιπλέον, αφήνει ένα σούπερ αίσθημα φρεσκάδας στο στόμα & στην αναπνοή.

A post shared by @intermed_sa on

 

3.Το μοναδικό και πρακτικό επίθεμα για τον πόνο της περιόδου. Εδώ αποστήθισε το όνομα. Eva Menofix. Είναι ένα μαγικό επίθεμα σε σχήμα καρδιάς(!) που μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς πρόσθετη παροχή ενέργειας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερο από 8 ώρες, αποδίδοντας αποτελεσματική θερμοκρασία (50-60ο C). Πάνω από τα ρούχα κι όχι στο δέρμα για άμεση ανακούφιση. Θα το λατρέψεις.

Τα προϊόντα Intermed θα τα βρεις στα φαρμακεία.

 

εις το επανιδείν με χαμόγελο