BEAUTY

3 οφέλη του μασάζ στην επιδερμίδα σου

Είναι ίσως από τις κινήσεις που δεν περίμενες ποτέ πως θα κάνουν τη διαφορά στην όψη της επιδερμίδας σου. Κι όμως, το μασάζ έχει -ή έστω διεκδικεί- τη δική του θέση στη ρουτίνα ομορφιάς μας, κρύβοντας πολύ περισσότερα οφέλη από αυτά που μπορεί να φανταζόσουν. Ποια είναι αυτά και πώς μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επιδερμίδα μας; Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα 3 πιο σημαντικά οφέλη του και στα παρουσιάζουμε ευθύς.

1. Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, μειώνοντας το πρήξιμο και τη φλεγμονή στην επιδερμίδα

Μερικά λεπτά μασάζ αρκούν, σύμφωνα με τους δερματολόγους, για να ενισχυθεί η κυκλοφορία του αίματος και η ροή του οξυγόνου στα κύτταρα της επιδερμίδας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι μύες του προσώπου να χαλαρώνουν και να μειώνεται το πρήξιμο και η φλεγμονή.

2. Κάνει την επιδερμίδα πιο λαμπερή και υγιή

Υιοθετώντας τη ρουτίνα του μασάζ τακτικά στην καθημερινή beauty ρουτίνα σου, θα δεις την επιδερμίδα σου να αποκτά μία πιο υγιή και λαμπερή όψη, ιδιαίτερα αν συνδυάζεις το μασάζ με την απολέπιση. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να είναι άκρως θαυματουργός στην περίπτωση που έχεις θαμπή επιδερμίδα, μιας και παράλληλα θα απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και θα βελτιωθεί η όψη του δέρματος, όχι περισσότερο από μία φορά την εβδομάδα.

3. Βοηθά στη καλύτερη και βαθύτερη απορρόφηση των προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας (ορός, μάσκα, κρέμα κλπ)

Όταν οι περισσότεροι μιλάμε για μασάζ προσώπου, ευλόγως, το πρώτο πράγμα- όφελος που μας έρχεται στο νου είναι η μείωση του πρηξίματος και της φλεγμονής της επιδερμίδας. Παρ’ όλα αυτά, το μασάζ μπορεί να συμβάλλει στην καλύτερη διείσδυση των ενεργών συστατικών που περιέχονται στα προϊόντα που απλώνουμε καθημερινά στο πρόσωπό μας, με αποτέλεσμα  πιο υγιή όψη στην επιδερμίδα μας. Κι αυτό γιατί σχετίζεται άμεσα με την ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απλώσεις μία γενναιόδωρη ποσότητα από το προϊόν που θέλεις στο πρόσωπό σου, κάνοντας μαλάξεις με τα δάχτυλά σου με φορά  προς το περίγραμμα του προσώπου σου. Πώς θα το υιοθετήσεις; Τσέκαρε το παρακάτω βίντεο:

Επ, πού πας; Εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;