CELEBRITY STYLE

Ariana Grande: Η έμπνευση «πίσω» από το ονειρικό νυφικό της

ⓒ 2021 Jordan Strauss/Associated Press

Οι κρυφοί celebrity γάμοι ήταν πάντα μέρος της «κουλτούρας» του Hollywood και η Ariana Grande, μια γυναίκα που κρατάει μια σχετική ιδιωτικότητα όσον αφορά την προσωπικής της ζωή, ακολούθησε το ίδιο έθιμο. Πριν δέκα μέρες (και κάτι), λοιπόν, η Ariana Grande έβαλε το νυφικό της και παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Dalton Gomez, στο σπίτι της στο Montecito στην Καλιφόρνια.

Εκτός από το “wow factor” στα νέα του γάμου, εκτός από το γεγονός ότι το ζευγάρι είναι μαζί μόλις ένα χρόνο, αυτό που μας έκανε να πούμε “wow”, ήταν το dreamy νυφικό της Ariana Grande. Δέκα μέρες μετά την γαμήλια τελετή 20 ατόμων, η καλλιτέχνιδα μέσα από posts στο Instagram, μοιράστηκε φωτογραφίες από την ημέρα αυτή. Εκεί είχαμε την ευκαιρία να δούμε το dreamy νυφικό της Ariana Grande.

Το Vera Wang νυφικό της Ariana Grande

Η master των masters στο bridal, Vera Wang, ήταν ο άνθρωπος που σχεδίασε το πανέμορφο λευκό νυφικό της Ariana Grande. To 2018, μάλιστα, στο Met Gala όπου η Grande εμφανίστηκε στο event με δημιουργία της Wang, η σχεδιάστρια είχε υποσχεθεί να της ράψει το νυφικό του γάμου της. Απ’ ό,τι φαίνεται η Wang κράτησε τον λόγο της και το αποτέλεσμα ήταν ένα εντυπωσιακό φόρεμα, μέσα στην απλότητα του σχεδίου του. Το custom made σχέδιο ήταν κομψό και κομμένο και ραμμένο στα μέτρα και την αισθητική της τραγουδίστριας.

Το νυφικό της Ariana Grande ήταν ένα στράπλες και με ανοιχτή πλάτη (backless) column φόρεμα, φτιαγμένο από ανάλαφρο charmeuse γαλλικό μετάξι. Διέθετε μια sculpted λαιμόκοψη και μια αρκετά ανοιχτή πλάτη η οποία συνοδευόταν από μια λευκή τιράντα όπου «κρατούσε» το φόρεμα από το να πέφτει στα πλαϊνά. Η Ariana Grande συνόδευσε το νυφικό της με ψηλά platform πέδιλα Guiseppe Zanotti και ένα κοντό πέπλο με έναν λευκό φιόγκο στο πάνω μέρος.

Η έμπνευση του φορέματος

Σύμφωνα με τη Vogue, το νυφικό της Ariana Grande ήταν εμπνευσμένο από την Audrey Herburn και τον χαρακτήρα της Jo Stockton, στην ταινία “Funny Face”.

Η ταινία που γυρίστηκε το 1957, δείχνει την Hepburn να φοράει ένα λευκό φόρεμα σε Α γραμμή, στην γνωστή σιλουέτα των φορεμάτων της εποχής. Η σχεδιάστρια, λοιπόν, κράτησε αυτή την αβίαστη elegance του φορέματος της Hepburn, προσφέροντας όμως ένα design που ανταποκρινόταν στην αισθητική της τραγουδίστριας. Παρ’ όλα αυτά, κράτησαν ένα στοιχείο από το αρχικό bridal look της Hepburn, το κοντό πέπλο με τον λευκό φιόγκο που έδωσε αυτό το touch ρομαντισμού στο νυφικό look της Ariana Grande. Η Grande ολοκλήρωσε το σύνολό της με κοσμήματα του οίκου Lorraine Schwartz, οποίος σχεδίασε και το δαχτυλίδι αρραβώνων της.

Ο σύζυγος της Grande από την άλλη, επέλεξε ένα κοστούμι Tom Ford για τη γαμήλια τελετή.