CELEBRITY BEAUTY

Άννα Βίσση: Αυτό είναι το νέο της hairlook

Instagram/annavissiofficial/

Η Rihanna έκανε το κούρεμα που πολλοί θεωρούν το hair look της χρονιάς, η Olivia Palermo μας έδειξε πώς να φορέσουμε το μαντήλι στα μαλλιά μας τον χειμώνα και η Rosie Huntington-Whiteley το  πανεύκολο χτένισμά της, τέλεια επιλογή για το σπίτι. Στη λίστα των διάσημων κυριών της εγχώριας showbiz που πειραματίστηκαν με τα μαλλιά τους έρχεται να προστεθεί αυτή τη φορά η Άννα Βίσση.

Η τραγουδίστρια αποφάσισε με τη βοήθεια του φίλου της και celebrity hairstylist αρκετών διάσημων του Hollywood, Πάνου Παπανδριανού (στο Instagram θα τον βρεις ως @panoshair) να κάνει μία μικρή αλλαγή στο hairlook της, δοκιμάζοντας ένα πιο κοντό μήκος στα μαλλιά της. Κι αν σκέφτεσαι μία αλλαγή στα μαλλιά σου ή σου αρέσει το στιλ της Άννας Βίσση, πρέπει να δεις το νέο κούρεμά της.

Η ίδια ποστάροντας μερικές φωτογραφίες με το νέο της hair look στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, μας έδειξε το νέο, πιο κοντό μήκος στα μαλλιά της, αλλά και την πλαϊνή φράντζα που πλαισίωνε τέλεια το πρόσωπό της. Παράλληλα, έκανε ένα ελαφρύ φιλάρισμα στο κάτω μέρος των μαλλιών της για περισσότερο όγκο. Είσαι έτοιμη να δεις το νέο κούρεμα της Άννας Βίσση;

Το πριν:

Το μετά:

Πώς σου φαίνεται το νέο της hair look; Από εμάς πάντως είναι ξεκάθαρα ναι!