CELEBRITY BEAUTY

Angelina Jolie: Αυτό είναι το προϊόν ομορφιάς που έχει πάντοτε στην τσάντα της

ⓒ 2021 Joel Ryan/Invision/Associated Press

Πριν λίγο καιρό, η Angelina Jolie φωτογραφήθηκε στην πολυτελή βίλα της στο Los Angeles για το εξώφυλλο της Βρετανικής Vogue, για το τεύχος Μαρτίου.

 

Η Angelina Jolie άνοιξε το σπίτι της στην ομάδα της Vogue για να περάσουν μαζί της «2 αξέχαστες μέρες», να κάνουν τη φωτογράφιση και μίλησε για όλα: την οικογένειά της, την περίοδο θεραπείας μετά το χωρισμό της με τον με τον Brad Pitt, το 2016, το κεφάλαιο μητρότητα και το πώς πλέον μεγαλώνει τα παιδία της, αλλά και το βιβλίο που πρόκειται να εκδώσει.

Δεν ήταν μόνο όμως, οι φωτογραφίσεις της με τα υπέρκομψα outfits για τα εξώφυλλα του περιοδικού ή συνέντευξη που μας κέντρισε το ενδιαφέρον. Η ίδια ετοίμασε ένα μικρό video, για τα ‘In The Bag’ series της Vogue, όπου έδειξε on camera τα must have της τσάντας της, μέσα σε αυτά και ένα προϊόν που λατρεύει στην περιποίηση της επιδερμίδας της.

Το προϊόν ομορφιάς που έχει πάντοτε στην τσάντα της η Angelina Jolie

«Αν η Angelina Jolie είχε ανοίξει τη “big mom bag” για το 44ο επεισόδιο της σειράς «In The Bag» της βρετανικής Vogue, θα είχαμε δει «snacks, κινητά τηλέφωνα, βιβλία, T-shirts … ό,τι μπορείς να φανταστείς». Αντ ‘αυτού, η μητέρα των έξι και vintage fashion-lover μας έδειξε/ μίλησε ένα πιο «φροντισμένο περιεχόμενο» μέσα στην Old Céline τσάντα, που συμπεριελάμβανε μεταξύ άλλων ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Alexander McQueen, αλλά και το αγαπημένο της λάδι προσώπου» αναφέρουν στο video που ανέβηκε στο λογαριασμό της βρετανικής Vogue στο Youtube.

Και όπως καταλαβαίνεις δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε focus στο μόνο beauty προϊόν που υπάρχει στην τσάντα της. Πάτα πρώτα play στο βίντεο και σου εξηγώ παρακάτω.

Το αγαπημένο λάδι προσώπου της Angelina δεν είναι άλλο από το Guerlain Abeille Royale Youth Watery Oil, ένα υδαρές λαδάκι επανόρθωσης και σύσφιγξης προσώπου, που συνδυάζει την φρεσκάδα ενός παραδοσιακού ορού με την έντονη θρέψη ενός ελαίου, το οποίο κλείνεται σε micro-drops, απελευθερώνεται την τελευταία στιγμή στην επαφή με το δέρμα και απορροφάται αμέσως. Το άρωμά του, συνδυασμός μελιού και φρέσκων λουλουδιών, αποτελεί δημιουργία του διάσημου αρωματοποιού Thierry Wasser και είναι το signature scent σε όλα τα προϊόντα της σειράς Abeille Royale.

10-f66f4ae9ba4203d3592a8f3ef44afaa6.jpg
ATTICADPS.GR

Guerlain Abeille Royale Youth Watery Oil

Στη σύνθεσή του το Pure Royal Concentrate, ένα συμπύκνωμα από βασιλικό πολτό και Μέλι Μαύρης Μέλισσας από το νησί Ouessant, που χαρίζει στο δέρμα μοναδική θρέψη, ενυδάτωση και βελτίωση σε όλα τα σημάδια γήρανσης, καθώς και Commiphora oil (έλαιο μύρου), γνωστό εδώ και χιλιάδες χρόνια για τις καταπραϋντικές και επανορθωτικές του ιδιότητες.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ