FASHION SHOW

Fashion Week: Οι φθινοπωρινές τάσεις στις τσάντες που είδαμε στις πασαρέλες

AP Photo/Michel Euler

Τέλειωσε και αυτός ο μήνας της μόδας. Οι παρουσιάσεις των Fall 2019 συλλογών στις Εβδομάδες Μόδας, έφτασαν στο τέλος τους. Τώρα που είδαμε όλα τα fashion shows, είναι η κατάλληλη στιγμή για κάνουμε μια ανασκόπηση και να εξετάσουμε καλύτερα τις φθινοπωρινές συλλογές.

Από τις αγαπημένες μας στιγμές στις επιδείξεις μόδας είναι όταν βλέπουμε όλα τα ενδιαφέροντα αξεσουάρ που συνοδεύουν τα looks της πασαρέλας και συγκεκριμένα, τις τσάντες.

Αν κάτι με ανυπομονησία περιμένουμε να δούμε στα fashion shows των οίκων μόδας είναι αυτό το αξεσουάρ.

Από τα σχέδια, τις αποχρώσεις μέχρι και τις υφές, χρόνο με τον χρόνο οι τάσεις στις τσάντες γίνονται όλο και πιο ενδιαφέρουσες. Η φαντασία των σχεδιαστών δεν έχει όρια, με αποτέλεσμα να προσφέρουν σε πολλές περιπτώσεις, τσάντες που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα.

Αυτό ισχύει και για τις φθινοπωρινές συλλογές που είδαμε στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μιλάνο και το Παρίσι που είτε αφορούσε το μέγεθός τους, το υλικό ή το styling, οι φετινές τάσεις στις τσάντες μόνο βαρετές δεν ήταν.

Γούνινες λεπτομέρειες

 

Chanel FW’19

Οι ενδιαφέρουσες υφές στις τσάντες κυριάρχησαν στις φετινές πασαρέλες. Είτε σαν λεπτομέρεια ή καλύπτοντας όλη την επιφάνεια της τσάντας, τα γούνινα, τύπου teddy υφάσματα, τα φτερά κ.ο.κ. πρωταγωνίστησαν στα αξεσουάρ.

Τσάντα x2

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Close UP @off____white FW 2019/20 by @virgilabloh #PFW

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nini Barbaqadze (@ninivibes) στις

 

Off White FW’19

Μια τσάντα δεν είναι ποτέ αρκετή γι’ αυτό και οι μεγάλοι οίκοι μόδας, μας λένε ότι είναι ΟΚ να κρατάμε δύο. Είτε είναι μια tote μίνι τσάντα μαζί με μια μεγαλύτερη, όπως είδαμε στην πασαρέλα του Off-White ή απλά για δύο τσάντες μέσης, οι σχεδιαστές τα βλέπουν «διπλά». Το καλό της υπόθεσης είναι ότι θα μπορούμε να κουβαλάμε μαζί μας, παραπάνω από ένα κραγιόν (ακούς Jaquemus;).

 

Max Mara FW’19

Στο «χέρι»

 

Βrandon Maxwell FW’19

Τα λουράκια των bags γίνονται όλο και πιο κοντά και τα σχέδιά τους όλο και πιο «περίπλοκα». Από γεωμετρικά σχέδια, σε  στρογγυλά σχήματα, οι άλλοτε μικρές και άλλοτε μεσαίου μεγέθους τσάντες στις Fall 2019 συλλογές, κρατιούνται αποκλειστικά από το χέρι.

 

Christopher Kane FW’19

Τσάντες μέσης

 

Fendi FW’19

Tα αγαπημένα μας belt bags συνεχίζουν να είναι τάση για ακόμη μια χρονιά, επιτρέποντάς μας να έχουμε ελεύθερα και τα δύο μας χέρια. Τα σχέδια, οι υφές, τα μεγέθη όμως εξελίσσονται και προσφέρουν μια φρέσκια ματιά στο trend.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Anchors, classics, archetypes – Carry your embellished status symbols #RobertoCavalliFW19 bags. #MFW

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roberto Cavalli Official (@roberto_cavalli) στις

 

Roberto Cavalli FW’19

Μικροσκοπικές τσάντες

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

BAG FOR A RING ? OR ? “LA COLLECTIONNEUSE” WINTER 2019/2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus) στις

 

Jaquemus FW’19

Η έννοια του mini bag σε άλλο επίπεδο. Σχεδιαστές όπως ο Simon Porte Jacquemus, αλλά και η Carolina Herrera μας σύστησαν σε μια νέα γενιά πραγμάτων, με τις τσάντες να είναι πολύ, πολύ (πολύ) μικρές. Με το ζόρι να χωράει ένα κραγιόν σ’ αυτές τις τσάντες.

 

Paco Rabanne FW’19

Όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερα

 

Dior FW’19

Η «αντιπαράθεση» των φετινών τάσεων έχει σίγουρα ενδιαφέρον. Εκεί που οι σχεδιαστές μας προτείνουν να κρατάμε μικροσκοπικές τσάντες, μετά μας δείχνουν αυτές που τα χωράνε όλα μέσα. Μια τεράστια tote (ή αλλιώς μια μίνι βαλιτσούλα) θα χωράει όλο το βίος μας, ενώ προσφέρει στιλ στις εμφανίσεις μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Off-White FW 19 details.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fashion (@upapaworld) στις

Off White FW’19

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Michel Euler