Το ''αντίο'' των πολιτικών εκπροσώπων στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Εκπρόσωποι της πολιτικής σκηνής, αποχαιρετούν τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά την είδηση ότι απεβίωσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, στα 99 του χρόνια, σύσσωμος ο πολιτικός - και όχι μόνο - κόσμος, έσπευσε να τον αποχαιρετήσει με μηνύματα στους δημόσιους λογαριασμούς τους στο Twitter, αλλά και Δελτία Τύπου.

Ιδιαίτερη μνεία στην πολιτική του φιγούρα, την αντιστασιακή του δράση και τις προχωρημένες απόψεις του, έκαναν όλοι όσοι έγραψαν "συλλυπητήρια" και "αντίο" στον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

 

 

 

 

Δελτίο Τύπου του Προέδρου της Βουλής, Νικόλαου Βούτση:

«Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπήρξε από τις πρωταγωνιστικές μορφές της μεταπολεμικής πολιτικής ιστορίας του τόπου μας. Πρωτοεκλεγείς το 1946, υπήρξε μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας επί έξι δεκαετίες ως βουλευτής, υπουργός, αρχηγός κόμματος και πρωθυπουργός, ενώ με την επιβολή της στρατιωτικής δικτατορίας συνελήφθη και ανέπτυξε αντιστασιακή δράση από το εξωτερικό όπου μετέβη στη συνέχεια.

Ως πολιτική και κοινοβουλευτική προσωπικότητα άφησε έντονο το αποτύπωμά του στη δημόσια ζωή με την ενεργό παρουσία του σε κρίσιμες περιόδους της χώρας και με το πάθος της συμμετοχής στα πολιτικά δρώμενα, το οποίο τον χαρακτήριζε. Θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένειά του, ιδιαίτερα στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και στην κυρία Ντόρα Μπακογιάννη».

 

 

 

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ