ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί του πατέρα και του αδερφού της 13χρονης Εβίτας: Η ανακοίνωση της οικογένειας

eurokinissi

Η μοίρα έπληξε ανεπανόρθωτα την οικογένια Φύτρου, η ιστορία της οποίας έχει αγγίξει όλη την Ελλάδα. Τόσο ο 53χρονος σύζυγος Γρηγόρης, όσο και ο 11χρονος γιος Ανδρέας και η 13χρονη κόρη Εβίτα έχασαν τη ζωή τους από τις φλόγες στο Μάτι Αττικής. Η μητέρα των δύο παιδιών Βαρβάρα Βουκάκη Φύτρου, με ανακοίνωσή της ζήτησε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να μην παραστούν στον τελευταίο αποχαιρετισμό των δικών της ανθρώπων.

«Την Κυριακή 29.7.2018 στις 11.30 θα πούμε το τελευταίο αντίο στους πολυαγαπημένους μας , Γρηγόρη, Εβίτα & Ανδρέα στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Κρυονερίου, τραγικά θύματα στο Μάτι Αττικής. Η οικογένεια των εκλιπόντων δεν επιθυμεί καμία παρουσία με οποιονδήποτε τρόπο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σε όλη την διάρκεια του τελευταίου αποχαιρετισμού των οικείων της. Ζητάμε να σεβαστείτε την επιθυμία της μητέρας των εκλιπόντων Βαρβάρας Βουκάκη Φύτρου, άλλως επιφυλάσσετε κάθε νόμιμου δικαιώματός της, στην περίπτωση αδιαφορίας σας στην επιθυμία της. Εκ μέρους της οικογένειας», έγραφε αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας.

Η 13χρονη Εβίτα ήταν το κορίτσι που πήδηξε από γκρεμό 15 μέτρων προκειμένου να γλιτώσει από τη φονική φωτια, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο, ενώ ο πατέρας της και ο αδερφός της αγνοούνταν. Η μητέρα της οικογένειας έλειπε από την οικογενειακή εξόρμηση στο Μάτι αφού εργαζόταν στην Αθήνα.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: Eurokinissi