Άφαντα παραμένουν τα δίδυμα κοριτσάκια. Δεν επιβιβάστηκαν ποτέ στο αλιευτικό

Συνεχίζεται η αγωνία για τον Γιάννη Φιλιππόπουλο και την σύζυγό του, που ήλπιζαν ότι τα παιδιά τους είναι καλά και έχουν διασωθεί από «γρι-γρι» το βράδυ της Δευτέρας.

Αγωνία και απογοήτευση για την οικογένεια που αναζητά τα δίδυμα 9χρονα κοριτσάκια, που χάθηκαν μέσα στην φωτιά στην Αττική το βράδυ της Δευτέρας. Ο πατέρας τους, Γιάννης Φιλιππόπουλος εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης στα ΜΜΕ, σίγουρος πως τα εντόπισε σε πλάνα διάσωσης που μεταδόθηκαν στην τηλεόραση. Τόσο εκείνος, όσο και η σύζυγός του, έμοιαζαν πεπεισμένοι πως τα δύο κορίτσια που διακρίνονταν να αποβιβάζονται από αλιευτικό στο λιμάνι της Ραφήνας, ήταν τα δίδυμα κοριτσάκια τους, που βρίσκονταν στην περιοχή, την ώρα που ξέσπασε η φωτιά, συνοδευόμενα από τους παππούδες τους. Δυστυχώς, όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, τα παιδάκια αυτά δεν ήταν τα δίδυμα αδερφάκια, ενώ ταυτοποιήθηκε ο πραγματικός τους πατέρας, ο οποίος και τα συνόδευε στη βάρκα.

Ο πατέρας μετέβη στο Λιμεναρχείο Ραφήνας όπου του επέδειξαν τη λίστα με τους διασωθέντες-επιβαίνοντες του συγκεκριμένου πλοιαρίου, ωστόσο μέσα σε αυτή δεν υπήρχαν τα ονόματα των παιδιών του. Αργότερα και έπειτα από παρότρυνση του πατέρα των αγνοουμένων, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε σήμα με την ένδειξη «αγνοούνται» για τα δίδυμα κορίτσια, την Σοφία και την Βασιλική Φιλιπποπούλου.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, οι άτυχοι γονείς θα πρέπει να ελπίζουν πως τα παιδιά τους, που συγκαταλέγονται στην μακροσκελή λίστα των αγνοουμένων βρίσκονται κάπου σώα και αβλαβή από την επέλαση της καταστροφικής πυρκαγιάς.

 

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ