CELEBRITY BEAUTY

7 celebrities #μένουνσπίτι και ποζάρουν χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να σχολιάζουμε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους, το μακιγιάζ και τα μαλλιά τους στο κόκκινο χαλί, όμως αυτή τη φορά, οι διάσημες κυρίες του Hollywood, ακολουθούν τις οδηγίες και όπως όλες μας, #μένουνσπίτι συμβάλλοντας στον αγώνα κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Το κόκκινο χαλί έχει μαζευτεί (κανείς δεν ξέρει για πόσο), η καραντίνα μπήκε στη ζωή μας (και το αντίστροφο), οι πιτζάμες έχουν γίνει ένα από τα βασικά outfit μας (αν όχι το βασικό), το no makeup look είναι το καθημερινό look, οι μάσκες προσώπου είναι από τα αγαπημένα της beauty ρουτίνας μας και για τα μαλλιά μας προτιμάμε ξεκάθαρα χαλαρά χτενίσματα με scrunchies ή πιο ατημέλητα buns. Όχι μόνο εμείς. Οι αγαπημένες μας celebrities κάνουν ακριβώς το ίδιο.

Χαλαρώνουν σπίτι τους, κάνουν γυμναστική, απολαμβάνουν τη ζεστασιά του σπιτιού τους, της οικογένειάς τους και τη συντροφιά των κατοικίδιών τους, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρων, αφήνοντας την επιδερμίδα τους φυσική και καθαρή. Μάλιστα, πολλές από αυτές δεν διστάζουν να ανεβάσουν τις δικές τους no makeup selfies στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram, περνώντας το δικό τους μήνυμα. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις πιο αγαπημένες μας:

Jessica Alba

Με no makeup look και αρκετή γυμναστική περνάει την ώρα της η Jessica Alba.

Julianne Moore

Μόλις τελείωσε το online μάθημα yoga της, η Julianne Moore και η ηρεμία φαίνεται στο πρόσωπό της.

Julia Roberts

Pretty Woman χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Kaley Cuoco

Παρέα με το Norman, το σκύλο της, χωρίς μακιγιάζ και έχοντας πιάσει τα μαλλιά της σε ένα ατημέλητο κότσο , η Kaley Cuoco ζει την καραντίνα της.

Cindy Crawford

Την πιο ωραία παρέα έχει στο κρεβάτι της και η Cindy Crawford

Dakota Fanning

«Stay at HOME (if you can) and stay HEALTHY» σχολιάζει η ηθοποιός, κάτω από το βίντεο που τη δείχνει να μετράει τη θερμοκρασία της.

Amanda Seyfried

Το δικό της μήνυμα #μένουμεσπίτι περνάει η Amanda Seyfried χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της.

Μήπως αυτή είναι η καταλληλότερη ευκαιρία να αφήσεις την επιδερμίδα σου να «αναπνεύσει» και να ξεκινήσεις από σήμερα κιόλας να τη φροντίζεις σωστά; Να την αγαπήσεις λίγο περισσότερο έτσι όπως πραγματικά είναι- χωρίς φίλτρα και ίχνος μακιγιάζ; Γιατί – μην ξεχνάς- λαμπερή επιδερμίδα δεν σημαίνει μόνο λαμπερό μακιγιάζ. Βέβαια, το να πειραματίζεσαι πού και πού δεν είναι κακό!