PUBLI

«Ζαχαροπλάθουμε για καλό σκοπό»

Μία ακόμη γλυκιά δράση προσφοράς για τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού του Φιλανθρωπικού Σωματείου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» οργάνωσε την Τρίτη 20 Μαρτίου η ΓΙΩΤΗΣ, η οποία έχει μακρά παράδοση στη στήριξη παιδιών και οικογενειών που έχουν αυξημένες ανάγκες.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η αγαπημένη σεφ Ντίνα Νικολάου και οι άνθρωποι της Εταιρείας ‘ζαχαρόπλασαν’ μαζί με τα παιδιά πασχαλινά κουλουράκια, σε ένα χαρούμενο και εορταστικό κλίμα! Στο τέλος, κάθε παιδί πήρε δώρο κουλουράκια και μία τσάντα γεμάτη προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.

Η εκδήλωση αυτή ακολούθησε την πολύ πετυχημένη ‘γιορτή’ του «Ζαχαροπλάθουμε για καλό σκοπό», που είχε προηγηθεί στις 16 & 17 Μαρτίου, στο Τhe Mall Athens. Εκεί, η Ντίνα Νικολάου είχε ‘ζαχαροπλάσει’ πρωτότυπες συνταγές με προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ, ενώ στην ειδικά διαμορφωμένη παιδική γωνιά, οι μικροί φίλοι, μεταξύ άλλων, ζωγράφισαν κάρτες με ευχές για τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού του Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού». Κάθε κάρτα που δημιούργησαν αντιστοιχούσε σε προσφορά ενός προϊόντος ΓΙΩΤΗΣ στον Παιδικό Σταθμό «Φίλοι του Παιδιού», καλύπτοντας για 4η συνεχόμενη χρονιά τις ανάγκες του σε βασικά είδη διατροφής για ολόκληρο τον χρόνο.

 

Όπως δήλωσε ο κ. Μάριος Παπαθανασίου, Εμπορικός Διευθυντής της ΓΙΩΤΗΣ «Η στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων με έμφαση στα παιδιά αποτελεί ανέκαθεν κεντρικό πυλώνα δράσεων κοινωνικής ευθύνης της Εταιρείας μας. Με την πρωτοβουλία «Ζαχαροπλάθουμε για καλό σκοπό» έχουμε την ευκαιρία να συνδυάσουμε την εμπειρία μας στις γλυκές σπιτικές γεύσεις με την προσφορά προς τα παιδιά κι αυτό μας δίνει μεγάλη χαρά!».

Η κα Γιάννα Παναγιωτίδου, Πρόεδρος του Δ.Σ του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού»  δήλωσε: «Ευχαριστούμε τη ΓΙΩΤΗΣ που για ακόμη μία φορά είναι δίπλα μας και στηρίζει τη μεγάλη μας προσπάθεια που στόχο έχει την προστασία παιδιών που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε σταθερούς υποστηρικτές στους οποίους μπορούμε να βασιζόμαστε και να προχωράμε.  Η ΓΙΩΤΗΣ από το 2015 καλύπτει τις ανάγκες σίτισης των παιδιών του Παιδικού μας Σταθμού, ενώ παράλληλα, με δράσεις σαν αυτή αποδεικνύει εμπράκτως το αυξημένο της ενδιαφέρον».