PUBLI

Υψηλή ποιότητα και κομψό στυλ στη νέα συλλογή Marks & Spencer για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας ‘18

Οι νέες συλλογές ξεχωρίζουν για την άψογη ποιότητα, παρουσιάζοντας κομμάτια που είναι ευκολοφόρετα και ανθεκτικά στο χρόνο, αλλά παράλληλα κομψά και με άψογη εφαρμογή, πάντα εναρμονισμένα με τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

Τα Marks & Spencer καλωσορίζουν τη νέα σεζόν με αίσθηση αυτοπεποίθησης και απλότητας, υμνώντας το γυναικείο στυλ και τη θηλυκότητα. Οι νέες συλλογές ξεχωρίζουν για την άψογη ποιότητα, παρουσιάζοντας κομμάτια που είναι ευκολοφόρετα και ανθεκτικά στο χρόνο, αλλά παράλληλα κομψά και με άψογη εφαρμογή, πάντα εναρμονισμένα με τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

Η τάση The Foundation Edit παρουσιάζει τα απαραίτητα κομμάτια της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας, που συμπληρώνουν άψογα το στυλ και τον τρόπο ζωής κάθε γυναίκας.

Καθώς το φθινόπωρο κάνει την εμφάνισή του, η τάση Poetic έρχεται να αναδείξει τη θηλυκότητα. Μια παλέτα από παλ και έντονες αποχρώσεις όπως ροζ, φούξια και μπορντό, αναδεικνύεται μέσα από faux γούνες, ζεστά πλεκτά και βελούδινα κοτλέ, δημιουργώντας άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Στην τάση Sartorial, το έντονο μπλε και το σμαραγδί ανανεώνονται, επαναπροσδιορίζοντας  κλασικές γραμμές και σχέδια, προσδίδοντας πιο αθλητικό χαρακτήρα. Το διαχρονικό καρό συναντά εκλεπτυσμένα υφάσματα, μάλλινες υφές και δέρμα και αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή της σεζόν. Η χρωματική παλέτα «μεταφέρεται» και στη συλλογή εσωρούχων, αναβαθμίζοντας τα αθλητικά κομμάτια της συλλογής.

Φτάνοντας στο χειμώνα, η τάση Soft Heritage εξερευνά το layering, συνδυάζοντας animal print με κάραμελ και λιλά αποχρώσεις, ανανεώνοντας τη διάθεση. Οι νέοι συνδυασμοί υφών και χρωμάτων αποτυπώνονται και στα εσώρουχα, μέσα από μια συλλογή που χαρακτηρίζεται από υφάσματα που στηρίζουν και σμιλεύουν το σώμα, προσφέροντας άνεση και ευελιξία.

Τέλος, η τάση Onyx προσδίδει μια σύγχρονη πινελιά στο βραδινό ντύσιμο. Statement φορέματα και κομμάτια σε ιδιαίτερες γραμμές, επιστρέφουν και έρχονται στο επίκεντρο της νέας σεζόν. Οι ζεστές αποχρώσεις της ώχρας τονίζονται μέσα από αξεσουάρ που τραβούν τα βλέμματα και χαρίζουν αέρα πολυτέλειας στις χειμερινές εμφανίσεις. Ο καινοτόμος σχεδιασμός των εσωρούχων «αγκαλιάζει» τη σιλουέτα, ενισχύοντας τη θηλυκότητα και την αυτοπεποίθηση.

Η συλλογή Marks & Spencer Φθινόπωρο / Χειμώνας ‘18 κολακεύει κάθε γυναίκα και χαρίζει αυτοπεποίθηση, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα ή το στυλ.

THE FOUNDATION EDIT

 

POETIC

 

SARTORIAL

 

SOFT HERITAGE

 

ONYX

 

#marksandspencer

Ακολουθήστε τα M&S:

Facebook: Marks & Spencer

Instagram: marksandspencer