PUBLI

Waterland: Διασκέδασε με την ψυχή σου σε ένα από τα μεγαλύτερα υδάτινα πάρκα της Ευρώπης

Waterland Zoo Park δωρεάν στην τιμή του εισιτηρίου. Μαζί με τις βουτιές, τις σπλασιές και τις κατεβασιές σας στη Waterland τώρα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε και κάτι ακόμα: μία επίσκεψη στο Waterland Zoo Park! Το υπέροχο ζωολογικό πάρκο που δημιούργησε μέσα στις καταπράσινες εγκαταστάσεις της και μπορείτε να επισκέπτεστε κάθε φορά που πηγαίνετε Waterland.

Στο Waterland Zoo Park, θα δείτε από κοντά: καμήλες, λάμα, αντιλόπη, ελάφια, ζαρκάδια, άλογα, πόνυ, κοάτι, ρακούν, στρουθοκάμηλους, φασιανούς και μία υπέροχη φάρμα από πρόβατα, αγελάδα, γαϊδουράκια, κότες, χήνες, φραγκόκοτες, παγώνια, πάπιες και αγριογούρουνα.

Το πάρκο, που είναι φτιαγμένο σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, δίνει την ευκαιρία σε παιδιά και μεγάλους να ζήσουν μία μαγική εμπειρία επαφής με τα ζώα, να ψυχαγωγηθούν και να μάθουν!

Waterland: Εισιτήριο και κάρτα πιο φθηνά online!

Ζήστε την εμπειρία του πιο διασκεδαστικού υδάτινου πάρκου της χώρας αποκτώντας το ημερήσιο εισιτήριο ή την κάρτα απεριόριστων επισκέψεων Waterland πιο φθηνά! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο www.waterland.gr και να προ-κρατήσετε την κάρτα ή το εισιτήριο. Την τελική μειωμένη τιμή θα την πληρώσετε στο ταμείο όταν θα πάτε. Ούτε πιστωτικές, ούτε τράπεζες. Μόνο βουτιές!!!

Καλωσήρθατε στη Waterland!

Η Waterland, είναι ένα από τα μεγαλύτερα υδάτινα πάρκα της Ευρώπης, με πάνω από 3.500.000 επισκέπτες μέχρι τώρα. Στα 150.000 τετραγωνικά μέτρα μιας καταπράσινης έκτασης, προσφέρει σε όλους δροσιά, αδρεναλίνη, χαρά και διασκέδαση. Η Waterland είναι το πρώτο υδάτινο πάρκο που λειτούργησε στη χώρα και το μοναδικό που υπάρχει σήμερα σε όλη τη Β. Ελλάδα.

 

Τα attractions της Waterland με μια ματιά:

Pirate’s Island. Το διάσημο Νησί των Πειρατών είναι από τα πιο αγαπητά παιχνίδια του πάρκου και έχει φανατικούς φίλους. Ένας τεράστιος νεροκουβάς γεμίζει και αδειάζει πάνω σε όλους κάθε μισό λεπτό και υπάρχουν ακόμα 6 διαφορετικά επίπεδα εξερεύνησης, 2 νεροτσουλήθρες φίδι, 7 νεροτσουλήθρες διαφορετικού βαθμού περιπέτειας και δεκάδες πίδακες νερού.

Simvoli Slides. Απολαυστική κατάβαση στις νεροτσουλήθρες Simvoli. O επισκέπτης ζει την απίστευτη εμπειρία εκτόξευσης με 3 νεροτσουλήθρες έξτρα επιτάχυνσης και την ανεπανάληπτη διπλή καμικάζι που δίνει διαστημικές νεροταχύτητες για δυνατούς παίκτες.

Multi Slides.Το ιδανικό attraction για νεροτσουληθρομάχες. Οι multislides είναι 6 ενωμένες χρωματιστές νεροτσουλήθρες ιδανικές για κόντρες με φίλους.

Crazy River. Mια δροσερή φιδίσια διαδρομή  200 μέτρων ξεκινά από την κορυφή του λόφου, ανάμεσα σε δέντρα και πράσινο! Ο καθένας παίρνει τη σαμπρέλα του και κατεβαίνει απολαυστικά.

Wave Pool. Η μεγαλύτερη πισίνα κυμάτων της Ευρώπης! Μία σειρήνα προειδοποιεί για την έλευση του μεγάλου τσουνάμι που παίρνει και τους σηκώνει όλους!

Tarzan Adventure. Μόνο αν περάσεις με δεξιοτεχνία τις προκλήσεις της ζούγκλας, θα γλυτώσεις από τα δόντια του άγριου βρεγμένου κροκόδειλου! Περιπέτεια σε 2 παράλληλες διαδρομές, για κόντρες.

Kids’ Pool. Τεράστια, υπέροχη πισίνα, μέγιστου βάθους 70 cm για γονείς και πιτσιρίκια! Βουτήξτε στον παραμυθένιο υδάτινο παράδεισο της Kids’ Pool, με νεροτσουλήθρες kids’ size, υδάτινα ποδήλατα και μαγικά μανιτάρια που καταβρέχουν!

Zen Pool. Επιτέλους, οι στιγμές ευεξίας που αξίζουν σε όλους, με χαλαρό κολύμπι, υδρομασάζ και τζακούζι. Η zen πλευρά της ζωής έχει 18 θέσεις υδρομασάζ, διαβαθμισμένο βάθος μέχρι 1.80 m και καταρράκτη.

Περισσότερες πληροφορίες: Waterland, τηλ. 23920 72025