PUBLI

Το People γιορτάζει με έναν αγώνα δρόμου για καλό σκοπό

To περιοδικό People συμπληρώνει 2 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και το γιορτάζει την Κυριακή 14 Ιουνίου, στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης "Αντώνης Τρίτσης", με ένα κορυφαίο αθλητικό και entertaining event για όλη την οικογένεια, πολλές δράσεις και πολλά δώρα.

Το ραντεβού είναι στις 10 το πρωί, οπότε και θα διεξαχθεί ο πιο απολαυστικός αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων για μεγάλους και 1 χιλιομέτρου για τα παιδιά.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλοι, ανεξαρτήτου ηλικίας, μικροί και μεγάλοι, γονείς, ανήλικοι και παιδιά (με ενυπόγραφη γονική συναίνεση) που θα τρέξουν με ηλεκτρονική χρονομέτρηση μαζί με κορυφαίους αθλητές και celebrities που συχνά φιλοξενούνται στις σελίδες του People. 

Με την ολοκλήρωση του αγώνα οι συμμετέχοντες θα παραλαμβάνουν και αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής!

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για να δηλώσεις συμμετοχή στο μεγάλο αθλητικό γεγονός του περιοδικού People, μπες τώρα στο www.peoplerun.gr και ετοιμάσου να ζήσεις την πιο διασκεδαστική Κυριακή του καλοκαιριού.

Κάτι σημαντικό που αξίζει να γνωρίζεις για το People Run είναι ότι όλα τα έσοδα θα διατεθούν εξολοκλήρου στην κινητή μονάδα μαστού της ελληνικής αντικαρκινικής εταιρείας.

Επίσης, στο χώρο θα πραγματοποιείται εθελοντική αιμοδοσία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη ενώ παράλληλα, στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης γύρω από την υγεία, θα προσφέρονται σε γυναίκες δωρεάν μαστογραφίες, ενώ θα γίνεται και ενημέρωση για την στοματική υγιεινή μεγάλων και μικρών.

Το ότι είσαι μαμά δε σε εμποδίζει να συμμετέχεις, αφού σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Πάρκου, τα παιδιά σου θα μπορούν να διασκεδάσουν και να αθληθούν μόνα τους ή μαζί σου.

Φυσικά από αυτό το κορυφαίο αθλητικό γεγονός δε θα λείπουν οι εκπλήξεις! Θα μπορέσεις να κερδίσεις δώρα και να δοκιμάσεις τα προϊόντα που βρίσκονται εκεί.

Μπες στο κλίμα κάνοντας like στη σελίδα του People Run στο Facebook.