PUBLI

To Matsuhisa Athens επανέρχεται με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα

Στις 26 Μαΐου, το γνωστό για τη σπουδή του στην κουλτούρα της ιαπωνικής κουζίνας, Matsuhisa Athens άνοιξε τις πόρτες του για να προσφέρει ποιοτικές γαστρονομικές συγκινήσεις διά χειρός του Executive chef Νίκου Σκαμνάκη και του Head sushi chef Τόνι Βρατσάνου.

Κατευθείαν από τα Matsuhisa Badrutt’s Palace Saint Moritz και  Matsuhisa Μύκονου, ο Νίκος Σκαμνάκης θα βρίσκεται πλέον στο Matsuhisa Athens αναλαμβάνοντας το ρόλο του Executive Chef. Μαζί του για ακόμη μια χρονιά, ο Τόνι Βρατσάνος. Ξεκινώντας ως sushi chef manager στο Yo’ Sushi, ο Τόνι σύντομα μεταπήδησε στο «Nobu» του Λονδίνου για τρία χρόνια. Φέτος, συμπληρώνει 10 χρόνια δυναμικής παρουσίας ως sushi chef στο  Matsuhisa Athens.

 

Οι δυο chef, έχουν δώσει τη δική τους πινελιά στο μενού, με ευφάνταστα πιάτα και δημιουργικές ανατροπές στα Omakase menus, που εκπλήσσουν ευχάριστα το φανατικό κοινό του Matsuhisa -και όχι μόνο.

New style salmon, tomato quinoa ceviche, spinach salad lobster, anticucho brazed short ribs, yellowtail jalapeno, toro jalapeno και shrimp koilados tiradito, black cod αποτελούν μερικές μόνο από τις signature και νέες δημιουργίες, που υπόσχονται μια γαστρονομική εμπειρία υψηλών προδιαγραφών.

 

Highlight του «φετινού» Matsuhisa Athens αποτελεί το opening του Umi Bar, του καινούριου infinity bar στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου. Το Umi Bar («umi» στα ιαπωνικά σημαίνει θάλασσα) είναι το πρώτο bar με την υπογραφή του Matsuhisa, που έρχεται για να μας μυήσει στην εμπειρία των συναρπαστικών cocktails από εξειδικευμένους mixologists με διεθνή αναγνώριση, με επικεφαλής τον Χάρη Γεωργόπουλο.

 

Κάθε Πέμπτη, στην κονσόλα του Umi Bar θα εναλλάσσονται γνωστοί Έλληνες DJs ανεβάζοντας τα vibes, με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Events Calendar

28.6 CHRIS IDH

5.7 ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

12.7 JOHN JOHN

19.7 ΡΑΦΕΛΛΑ ΡΑΛΛΗ

26.7 PHILIPOU & MAKRIS

2.8 LITTLE D

6.9 JOJO 

Matsuhisa Athens,

Astir, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 896 0510, Ε: [email protected]

#MatsuhisaAthens #Astir #AthensRiviera #AstirAthensByTheSea

Για περισσότερα νέα, ακολουθήστε το Matsuhisa στο Facebook & στο Instagram.

Ακολουθήστε την Astir:

Facebook: Astir

Instagram: astirpalace