PUBLI

Το καλοκαίρι θέλει Lipton Linea

Ο ήλιος, η θάλασσα, τα παιχνίδια, η αμμουδιά αλλά και τόσα συναρπαστικά μας προκαλούν και μας προσκαλούν να τα απολαύσουμε. Τι χρειάζεται όμως για να προετοιμαστούμε κατάλληλα; Με μία λέξη: ισορροπία.

Με δύο: Lipton Linea. Το αγαπημένο Lipton Linea είναι η ιδανική πρόταση, ο καλύτερος συνδυασμός στο τσάι – και μάλιστα στο πράσινο. Με υπέροχη γεύση και χωρίς καθόλου θερμίδες είναι ο πιο κατάλληλος σύμμαχος τόσο για δίαιτες, όσο και για να φροντίσεις γενικώς τη γραμμή σου.

Παράλληλα, περιέχει διπλάσιες κατεχίνες σε σχέση με την κλασική σειρά πράσινου τσαγιού Lipton, οπότε προσφέρει ακόμα μεγαλύτερα οφέλη στον οργανισμό και μπορεί να καταναλωθεί χωρίς ενοχές οποιαδήποτε στιγμή της μέρας ή της νύχτας.

Το Lipton Linea μάς περιμένει σε δύο ακαταμάχητες γεύσεις: εσπεριδοειδή και ανανά με ιβίσκο. Απόλαυσε κάθε στιγμή Lipton Linea και ταυτόχρονα απόλαυσε το καλοκαίρι και τον καλύτερο εαυτό σου. Γιατί με το απολύτως ισορροπημένο πράσινο τσάι Lipton Linea και στα πλαίσια μιας επίσης ισορροπημένης διατροφής και άσκησης μπορείς να είσαι σε φόρμα κάθε στιγμή.

Extra tip

Το Lipton Linea πίνεται ζεστό ή κρύο. Για να το απολαύσουμε κρύο γεμίζουμε ένα ποτήρι με παγάκια και ρίχνουμε το ζεστό τσάι. Το νερό που έχουμε χρησιμοποιήσει για να ετοιμάσουμε το τσάι, φροντίζουμε να μην ξεπερνάει το 1/3 της κούπας. Για επιπλέον απόλαυση μπορούμε να σερβίρουμε με μία φέτα λεμόνι.