ΕΞΟΔΟΣ

Το Κ for Kiku Ψυχικού επιτίθεται στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας

 

Η Ανατολή επιτίθεται στη Λατινική Αμερική! Σαμουράι ακονίζουν τα κατάνα τους για να αντιμετωπίσουν τις ματσέτες των άγριων φυλών του Αμαζονίου, όσο sake και pisco γεμίζουν τα ποτήρια για να εμψυχώσουν τους δεινούς πολεμιστές λίγο πριν η μάχη ξεκινήσει!
Σ’ αυτή τη μάχη που ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν νικητής αναδείχθηκε ο ουρανίσκος! Δύο πολιτισμοί, δύο κουλτούρες συναντήθηκαν και ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια κουζίνα που οι ιαπωνικές τεχνικές αγκαλιάζουν τις περουβιανές πρώτες ύλες δίνοντας γεύσεις που ιντριγκάρουν.

Το Κ for Kiku στο Ψυχικό γιορτάζει την πιο δημιουργική μάχη όλων των εποχών υιοθετώντας το λάφυρο αυτού του “πολέμου”, τη Nikkei κουζίνα! Το λάφυρο γίνεται όπλο στη φαρέτρα του εστιατόριου με το λανσάρισμα δύο Tasting Menus που θα ταράξουν τον γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

Δυνατές γεύσεις, άξιοι εκπρόσωποι της ιδιαίτερης αυτής κουζίνας, διά χειρός Σταμάτη Σκριάπα σερβίρονται στη μέση του τραπεζιού δίνοντας το σήμα για τη μάχη των chopsticks αλλά και την αρχή ενός απολαυστικού δείπνου.

 

Το Κ for Kiku στο Ψυχικό μας καλεί να γνωρίσουμε τη Nikkei κουζίνα μέσα από δύο πλήρη μενού που προσφέρονται σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές (€30 & €35). Ο ατμοσφαιρικός χώρος του, το φιλικό προσωπικό και η παιχνιδιάρικη διάθεση που κυριαρχεί στο εστιατόριο σε συνδυασμό με τις γεύσεις και τις τιμές αποτελούν τα εχέγγυα για μια ανεπανάληπτη εμπειρία.