PUBLI

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ μας παρακινεί να φροντίσουμε την ΑΥΡΑ μας μέσα από τη νέα του διαδικτυακή πλατφόρμα ευεξίας

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον σταθερός υποστηρικτής της ευεξίας και της καλής φυσικής και πνευματικής κατάστασης, παρουσιάζει τη νέα  του πλατφόρμα www.frontisetinavrasou.gr, που στόχο έχει να μας παρουσιάσει μικρά μυστικά καθημερινής ευεξίας και να μας παρακινήσει να φροντίσουμε έμπρακτα την ΑΥΡΑ μας.

Η νέα πλατφόρμα www.frontisetinavrasou.gr, φέρνει στη ζωή την προτροπή του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ ‘Φρόντισε την ΑΥΡΑ σου’ και, μέσα από τρεις θεματικές ενότητες περιεχομένου,  τη διατροφή, τις σχέσεις και την άσκηση, ενισχύει το μήνυμα και δείχνει στους επισκέπτες τον σωστό τρόπο για να το επιτύχουν. Ιδέες και tips για έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής,  με video tutorials, συμβουλές άσκησης, διατροφής και ψυχικής ευεξίας, στοχεύουν στη φροντίδα του εαυτού μας, του σώματος, της υγείας μας αλλά και των σχέσεων με τους γύρω μας.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, σε συνεργασία με την ομάδα του Physioloft για θέματα άσκησης, με την καταξιωμένη Life Coach Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου για θέματα προσωπικής ισορροπίας και ανθρώπινων σχέσεων και με την Εύα Τσάκου, Διαιτολόγο και επιστημονικό συνεργάτη του medNutrition για θέματα διατροφής, μας παρουσιάζει μικρές χρήσιμες συμβουλές, για να βελτιώσουμε με απλό και εύκολο τρόπο την καθημερινότητά μας. Μέσα από άρθρα και βίντεο, μπορούμε να φροντίσουμε την ΑΥΡΑ μας και να επιτύχουμε την επιθυμητή φροντίδα, ενέργεια, ισορροπία και ευεξία.

Στο τέλος κάθε μήνα, θα κληρώνονται οι τυχεροί επισκέπτες της πλατφόρμας, που θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα ευεξίας, όπως μαθήματα pilates, αξεσουάρ άσκησης και life-coaching sessions.

Εδώ και 29 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και η Coca-Cola Τρία Έψιλον, αποδεικνύουν έμπρακτα την προσήλωσή τους στις αξίες της σωστής ενυδάτωσης και του αθλητισμού, προάγοντας πάντοτε έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής.

Κάνε σήμερα αυτό για το οποίο θα σε ευγνωμονείς αύριο! Φρόντισε την ΑΥΡΑ σου!

*Οι διαγωνισμοί για τα δώρα θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή, 22 Ιουνίου.