PUBLI

Θέλεις more Ανοιξιάτικη μόδα; Οι βιτρίνες των notos ντύθηκαν στα χρώματα της εποχής!

Τα πολυκαταστήματα notos σε όλη την Ελλάδα σας προσκαλούν να γνωρίσετε την ανοιξιάτικη συλλογή τους από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ μέσα από τις υπέροχες νέες τους βιτρίνες!

Συγκεκριμένα, για την παρουσίαση της ανοιξιάτικης συλλογής τους για το 2017, τα πολυκαταστήματα notos κατέφυγαν στην ιαπωνική τέχνη του Origami, δημιουργώντας ένα πραγματικά θεαματικό αποτέλεσμα που έχει ήδη προκαλέσει τον θαυμασμό του καταναλωτικού κοινού: Λουλούδια, φορέματα, περιστέρια, πεταλούδες, καραβάκια και ανεμόμυλοι από χρωματιστό χαρτί αναδεικνύουν με τον καλύτερο και πιο δημιουργικό τρόπο όλα τα φιλοξενούμενα προϊόντα και brands, φέρνοντας πραγματικά την άνοιξη στις προσόψεις όλων των πολυκαταστημάτων notos ανά την Ελλάδα!

Origami στα ιαπωνικά σημαίνει «δίπλωμα του χαρτιού». Πρόκειται για μια παραδοσιακή ιαπωνική τεχνική σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται το κόψιμο του χαρτιού και, πέρα από την τέχνη, έχει εφαρμογές και στα μαθηματικά, την αρχιτεκτονική αλλά και την ιατρική.

Την πρωτότυπη ιδέα αλλά και την επιμέλεια όλων των βιτρινών είχε η εταιρεία d.i.e. TEAM, συνδυάζοντας αριστοτεχνικά τις προϊοντικές κατηγορίες της ανοιξιάτικης συλλογής των πολυκαταστημάτων notos με στοιχεία της τέχνης Οrigami.

Μπες κι εσύ στο ανοιξιάτικο κλίμα, με μια επίσκεψη σε ένα από τα πολυκαταστήματα notos σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Καλαμάτα!

ΘΕΛΕΙΣ MORE ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ;

NOTOS FOR MORE!