PUBLI

Τα καταστήματα WIND που φέτος γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο προσφέροντας δώρα για δύο!

Έφτασε και πάλι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Πολλοί βρίσκουν τη γιορτή των ερωτευμένων λίγο ξεπερασμένη, ανούσια ή απλώς μια ευκαιρία για να αυξήσουν τα καταστήματα την εμπορική τους δραστηριότητα.

Υπάρχουν όμως και οι άλλοι, για τους οποίους η 14η Φεβρουαρίου είναι η ημέρα επιβεβαίωσης του έρωτα τους ή έστω μία ακόμα ευκαιρία για αγαπησιάρικα δώρα προς στο άλλο τους μισό! Όπως και να έχει πάντως ένα είναι σίγουρο: όλοι νιώθουν ιδιαίτερη ευχαρίστηση όταν τους προσφέρει ένα δώρο αγάπης το έτερον ήμισυ.

Λουλούδια, σοκολατάκια, κοσμήματα ή σέξι εσώρουχα; Ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών ή απόδραση για δύο σε κάποιον μακριά από την καθημερινότητα; Οι επιλογές πολλές αλλά η απόφαση δύσκολη. Και καλά για τις γυναίκες τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Τι γίνεται όμως με το αντρικό φύλο που δεν πιστεύει και τόσο στον Βαλεντίνο οπότε δύσκολα συγκινείται με τέτοια;

Μην ανησυχείς! Υπάρχει λύση. Η επιλογή του δώρου εξάλλου δεν χρειάζεται να είναι χρονοβόρα και πρέπει να κάνει χαρούμενους και τους δύο! Και τη λύση θα τη βρεις στα καταστήματα WIND που φέτος γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο προσφέροντας δώρα για δύο! Με την αγορά επιλεγμένων smartphones και όλων των αξεσουάρ μέχρι και την Τετάρτη, η WIND σας κάνει δώρο άλλο ένα! Άσε που μπαίνοντας στο κατάστημα παίρνετε αυτομάτως 2GB δώρο για να chatάρετε ασταμάτητα με το ταίρι σας.

Δεν είναι τυχαίοι το τραγούδι «Η αγάπη θέλει δύο». Και όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεχθούμε, κάθε 14 Φλεβάρη με το να προσφέρουμε δώρα αγάπης, βγαίνουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και απλά αναβιώνουμε αυτό που στην πραγματικότητα αισθανόμαστε καθημερινά.