PUBLI

Συνέντευξη του Robert Pattinson στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής

Αυτή την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στην παρέα των επτά πλούσιων ένθετων στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής, έρχονται να προστεθούν ακόμα δύο που αφορούν τις εξελίξεις στην υγεία αλλά και προτάσεις για ταξίδια.

Μαζί τους, η “Ημερησία” με όλες τις εξελίξεις στην οικονομική και επιχειρηματική αγορά, το TV ΕΘΝΟΣ, το ΕΘΝΟΣΠΟΡ, το ένθετο LIFE για τον σύγχρονο τρόπο ζωής, το ένθετο για το αυτοκίνητο καθώς και το ειδικό ένθετο για τον πολιτισμό. Μην χάσετε και το ΕΘΝΟΣ ΛΕΞΕΙΣ με σταυρόλεξα για όλη την οικογένεια. Όλα τα ένθετα έρχονται με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής στην έκδοση των 2 ευρώ.

ΥΓΕΙΑ

Το ένθετο για το πιο πολύτιμο αγαθό του ανθρώπου έρχεται με όλη την αλήθεια για τα γενόσημα και τις απαντήσεις στα ερωτήματα για τις πωλήσεις τους και την τιμή τους. Μαζί συνέντευξη του προέδρου του Φαρμακοβιομηχάνων αλλά και θέμα για την πιο ύπουλη μορφή καρκίνου.

ΤΑΞΙΔΙ

Το ειδικό ένθετο με προτάσεις για τις πιο ωραίες αποδράσεις από την καθημερινότητα, μας ταξιδεύει στην Λίμνη Πλαστήρα και στο Λονδίνο ενώ φιλοξενεί και συνέντευξη της Υπουργού Πολιτισμού, Έλενας Κουντουρά η οποία βάζει τον στόχο για τον τουρισμό στην Ελλάδα.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Η εφημερίδα με όλες τις εξελίξεις στην οικονομική και επιχειρηματική αγορά κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με τους τρεις κορυφαίους διεθνείς οίκους πιστοληπτικής αξιολόγησης να ανοίγουν τα χαρτιά τους για την ελληνική οικονομία και να αποκαλύπτουν τι σκέφτονται οι διεθνείς αγορές για την Ελλάδα.

ΤV EΘΝΟΣ

Το αγαπημένο περιοδικό με το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της εβδομάδας φιλοξενεί αυτή την Κυριακή τον Αποστόλη Τότσικα, την Κοραλία Καράντη και τον Πάνο Σόμπολο. Μαζί του φέρνει ρεπορτάζ και παρασκήνιο για όλα όσα θα συμβούν προσεχώς στην τελευταία σεζόν του «Game of Thrones»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θέατρο, βιβλίο, μουσική, κινηματογράφος και ό,τι αφορά τις τέχνες σε ένα πλούσιο ένθετο 16 σελίδων. Αυτή την Κυριακή έρχεται με συνέντευξη του Ρόμπερτ Πάτινσον με αφορμή την ταινία του «Good Time» αλλά και θέμα για την έναρξη των εμφανίσεων των Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

LIFE

Το ειδικό ένθετο για τον σύγχρονο τρόπο ζωής φιλοξενεί τον ηθοποιό Μάκη Παπαδημητρίου ο οποίος αποκαλύπτει τι του έμαθε η ζωή. Μαζί κυκλοφορούν ειδικά θέματα για τη μόδα, την ψυχολογία, τη διατροφή, το fitness αλλά και τον ελεύθερο χρόνο.

ΕΘΝΟΣΠΟΡ

Ο Χρήστος Ιακώβου μιλάει στο ΕΘΝΟΣΠΟΡ για την ιστορική ομάδα της Άρσης Βαρών που σάρωσε τα μετάλλια σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί. Ο προπονητής των σπουδαίων επιτυχιών περιγράφει τι ακριβώς έγινε στην περιβόητη υπόθεση ντόπινγκ που διέλυσε το άθλημα στην Ελλάδα.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το πόδι στο γκάζι και αυτή την Κυριακή με το Kia Stonic, το νέο Crossover μοντέλο που προκαλεί αρρυθμία στην… καρδιά. Ακόμα: Η δυναμική εμφάνιση του Hyundai i30, η ριζική ανανέωση του Subaru Impreza και όχι μόνο κάνουν βόλτες στις σελίδες του ειδικού ένθετου για το αυτοκίνητο.

ΕΘΝΟΣ ΛΕΞΕΙΣ

Επίκαιρα, σύγχρονα και διασκεδαστικά σταυρόλεξα για ολόκληρη την οικογένεια! Στο “ΕΘΝΟΣ ΛΕΞΕΙΣ” θα βρείτε μεταξύ άλλων σκανδιναβικά, κλασικά, αμερικάνικα διαγράμματα, κρυπτογραφικά Sudokou σε μία πλούσια έκδοση 52 σελίδων.

Επιλέξτε το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής στην έκδοση των 2 ευρώ η οποία περιέχει:

ΥΓΕΙΑ

ΤΑΞΙΔΙ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΤV EΘΝΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

LIFE

ΕΘΝΟΣΠΟΡ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΘΝΟΣ ΛΕΞΕΙΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

 

Κάθε Κυριακή πάρτε το Έθνος στα χέρια σας.