PUBLI

Στην Intimissimi θα βρεις υπέροχα στράπλες με προσωπικότητα

Το ανέμελο, ελαφρύ καλοκαιρινό look συνδυάζεται με ένα απαραίτητο lingerie must have που δεν είναι άλλο από το στράπλες σουτιέν. Τώρα που ήρθε πάλι η σεζόν του αγαπημένου μας sundress, bandeau style top και γενικά φοράμε όλο και περισσότερα ρούχα χωρίς τιράντες, χρειαζόμαστε πιο πολύ από ποτέ ένα τέλειο strapless bra.

Η INTIMISSIMI παρουσιάζει 4 στράπλες σουτιέν με μοναδική προσωπικότητα και χαρακτηριστικά.

CLAUDIA

 

Σουτιέν στράπλες με ενίσχυση χωρίς ραφές, με αποσπώμενες τιράντες. Προσφέρει άριστη υποστήριξη και χαρίζει εντυπωσιακό ντεκολτέ. Ιδιαίτερα κατάλληλο για τοπ και φορέματα στράπλες.

Cup & Sizes: 70Β-C, 75A-B-C, 80A-B-C, 85B

MANUELA

 

Σουτιέν πρεφορμαρισμένο, για ανόρθωση του στήθους, κατασκευασμένο χωρίς ραφές και χωρίς μπανέλα. Διαθέτει λεπτή ενίσχυση που εξασφαλίζει εξαιρετικά απαλή αίσθηση κατά την επαφή με το δέρμα. Η ειδική σχεδίαση στηρίζει το στήθος και προσφέρει απόλυτα άνετη εφαρμογή.

Cup & Sizes: 75B, 80B, 85B

GIOIA

 

Super push up σουτιέν στράπλες – ένα πολύ μαλακό σουτιέν με διαβαθμισμένη ενίσχυση. Εσωτερικά οι cups είναι βαμβακερές χωρίς ραφές, χωρίς μπανέλα και με αποσπώμενες τιράντες. Η ιδιαίτερη εσωτερική κατασκευή του χαρίζει ιδιαίτερα εντυπωσιακό ντεκολτέ και εξασφαλίξει τέλεια εφαρμογή.

Cup & Sizes: 70Β, 75Β, 80Β, 85Β

LAURA

 

Σουτιέν ενισχυμένο στράπλες που κατασκευάζεται χωρίς ραφές και χωρίς μπανέλες. Εξαιρετικά κατάλληλο για ενδύματα με φάσα ή με βαθύ ντεκολτέ.

Cup & Sizes: 75B, 80B, 85B, 90B

Extra Tip

Τα στράπλες όταν εφαρμόζουν σωστά και είναι το σωστό μέγεθος παραμένουν στη θέση τους κι έχουν καλή στήριξη. Ωστόσο υπάρχει ένα extra tip:

1. Εφαρμόζουμε την μια τιράντα στη μια πλευρά του σουτιέν…(οποιαδήποτε πλευρά).

2. Περνάμε την τιράντα γύρο από την περιφέρεια της πλάτης.

3. Ακριβώς κάτω από το στήθος περνάμε την τιράντα.

4. Εφαρμόζουμε την τιράντα στην άλλη πλευρά.

5. Έτοιμο!!το strapless σας τώρα είναι ακόμη πιο σταθερό!

Bρες τα Intimissimi στο Facebook ή κάντε τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα.