PUBLI

Stan Smith, αλλά αλλιώς

Το Stan Smith των adidas Originals ''γεννήθηκε'' στο γήπεδο του τένις και σύντομα εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο διαχρονικά και statement sneaker. Η δερμάτινη κατασκευή του και το μινιμαλιστικό design του έχουν δημιουργήσει ένα βασικό μοντέλο παπουτσιού που το συναντάμε στις βόλτες στην πόλη, στην πασαρέλα, αλλά και στα γήπεδα.

Σε συνέχεια του θριαμβευτικού του comeback το 2014, το Stan Smith συνεχίζει και φέτος να επιβεβαιώνει το iconic status του με δύο «πειραγμένες» συλλογές για ακόμα πιο urban εμφανίσεις.

Τα adidas Originals για το καλοκαίρι του 2015 προτείνουν το Stan Smith Midsummer Weave Pack για το πιο stylish summer in the city. Το νέο μοντέλο έχει ειδική ύφανση που επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη άνεση ενώ η  χαρακτηριστική δερμάτινη επένδυση με το λογότυπο Stan Smith στο πίσω μέρος του παπουτσιού συμπληρώνει το μοναδικό του design. Το Stan Smith Midsummer Weave Pack κυκλοφορεί με λευκή, navy blue & κόκκινη υφασμάτινη επένδυση. 

 

Για όσους προτιμούν το subtle στιλ αλλά θέλουν κάτι διαφορετικό, τα adidas Originals προτείνουν το Stan Smith Honeycomb Gloss Pack. Το νέο μοντέλο “αγκαλιάζει” τη λευκή glossy honeycomb επένδυση, δίνοντας ένα σύγχρονο twist στην κλασική σιλουέτα του sneaker. Και σε αυτή την version δεν θα μπορούσε να λείπει το iconic τριφύλλι των adidas Originals με την υπογραφή του Stan Smith στο πίσω μέρους του παπουτσιού. Το Stan Smith Honeycomb Gloss Pack διατίθεται σε γυναικεία μεγέθη. 

 

Αν και πολλοί προσπάθησαν να αντιγράψουν το Stan Smith, κανείς δεν κατάφερε να μιμηθεί τη μοναδικότητά του self-expression στιλ που εκπροσωπεί.  Βρες και εσύ το δικό σου ξεχωριστό Stan Smith για αυτό το καλοκαίρι σε επιλεγμένα adidas stores και σε επιλεγμένα fashion stores.