PUBLI

Σπούδασε με Υποτροφία σε κορυφαία εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Το βραβευμένο για την κοινωνική του προσφορά, πρόγραμμα αφορά στους οικονομικά και κοινωνικά αδύναμους προσφέροντας απολύτως δωρεάν τη χορήγηση υποτροφιών για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές πλήρους φοίτησης, υπηρετώντας τη βασική του επιδίωξη : «ίσες ευκαιρίες πρόσβασης» στην εκπαίδευση.

Σε μια περίοδο που τα όνειρα και τα σχέδια της νέας γενιάς για ένα μέλλον προόδου πλήττονται, το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» έρχεται με στόχο να δώσει στους νέους, την πρόσβαση στην εκπαίδευση που τους αξίζει. Ο στόχος μας είναι σε όσους περισσότερους μπορούμε να κάνουμε τη γνώση να μην είναι ακριβή γιατί δεν θέλουμε να δοκιμάζουμε στην «άγνοια». Επιδιώκουμε ένα διαρκές «παρών» απέναντι σ΄ ένα εύκολο διαρκές αντίο.

Αναλυτικά ο πίνακας των νέων προσφερόμενων υποτροφιών σε μεταπτυχιακό επίπεδο όπως διαμορφώνεται σε πρώτο χρόνο:

 

Διαδικασία συμμετοχής :

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν με ηλεκτρονικό τρόπο την προβλεπόμενη αίτηση συμμετοχής ( και όπου απαιτείται να συνυποβάλλουν και την αίτηση του εκπαιδευτικού Ιδρύματος) μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού και στη διεύθυνση www.equalsociety.gr. Ειδικότερα η υποβολή αιτήσεως βρίσκεται στο τομέα «Εκπαίδευση» και στην ενότητα «Σπουδάζω με υποτροφία» όπου παρέχονται όλες οι σχετικές πληροφορίες.