PUBLI

Shimmer Body Lotion: Το προϊόν που μυρίζει καλοκαίρι από την Lavish Care

Η ελληνική εταιρεία Lavish Care παρουσιάζει το Shimmer Body Lotion, την πιο “sparkling” προσθήκη της στη σειρά προϊόντων περιποίησης σώματος. Πρόκειται για μία νέα ενυδατική κρέμα σώματος με glitter που προσφέρει απίθανη λάμψη ενώ ταυτόχρονα αφήνει την επιδερμίδα υπέροχα αρωματισμένη χάρη στο εκχύλισμα καρύδας που διαθέτει.

Η πλούσια φόρμουλα του Shimmer Body Lotion ενυδατώνει την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας και χωρίς να την χρωματίζει. Οι λεπτές χρυσαφένιες νιφάδες που περιέχει εξαφανίζουν τα σημάδια θαμπού δέρματος, χαρίζουν στο δέρμα μία διακριτική λάμψη και αναδεικνύουν το μαύρισμα.

 

Τι περιμένεις; Χάρισε στην επιδερμίδα σου μία super sexy λάμψη και νιώσε ότι περπατάτε στο κόκκινο χαλί! Μπορείς να βρεις το Shimmer Body Lotion της Lavish Care σε ινστιτούτα αισθητικής αλλά και στο eshop www.lavishcare.eu στην τιμή των 9 ευρώ. Για περισσότερες βέβαια, πληροφορίες μπορείς είτε να επισκεφτείς την επίσημη ιστοσελίδα των προϊόντων Lavish Care www.lavishcare.eu, ή τη σελίδα στο Facebook Lavish Care.