PUBLI

Sanpellegrino Sparkling Fruit Beverages: “The Life Deliziosa” στο καλοκαιρινό Street Food and Tunes

Η σειρά premium αναψυκτικών Sanpellegrino Sparkling Fruit Beverages, με κεντρικό μήνυμα τη φράση «The Life Deliziosa», ήταν ο αποκλειστικός χορηγός του αποχαιρετιστήριου Street Food and Tunes by deBop.gr στο εστιατόριο Napolitivo στη Μαρίνα Φλοίσβου.

Με έμπνευση το street food της γειτονικής χώρας, οι λάτρεις των αυθεντικών Ιταλικών γεύσεων απόλαυσαν τα premium Ιταλικά αναψυκτικά Sanpellegrino σε ξεχωριστούς, γευστικούς συνδυασμούς που δημιουργήθηκαν ειδικά για την καλοκαιρινή αυτή γιορτή της γαστρονομίας και της μουσικής.

Τα δροσερά cocktail «Summer Love» με Sanpellegrino Aranciata Rossa, Silver Tequila και φρέσκο χυμό lime, «Riviera Fizz» με Sanpellegrino Aranciata, Aperol και χυμό πορτοκαλιού και «Twisted Italian», με Sanpellegrino Limonata, rum, σιρόπι ζάχαρης, φύλλα δυόσμου και φέτες λεμονιού, συνδυάστηκαν ιδανικά με πρώτες ύλες κατευθείαν από την Καμπανία και τις λαχταριστές μπρουσκέτες, pizza και ζυμαρικά του Street Food and Tunes menu.

Εκτός από τις ιταλικές γευστικές νότες, η βραδιά χάρισε στους καλεσμένους των Sanpellegrino Sparkling Fruit Beverages και του deBop.gr, ξεχωριστές πιπεράτες μουσικές, καθώς στα deck βρέθηκαν παραγωγοί του Pepper 96.6, με mix από σύγχρονα και παλιά αγαπημένα tune της ιταλικής, ελληνικής και παγκόσμιας δισκογραφίας.

Το «The Life Deliziosa» Street Food and Tunes by deBop.gr party με θέα τη θάλασσα, κήρυξε την έναρξη του καλοκαιριού, παρέα με πολλούς φίλους που βρέθηκαν στη Μαρίνα Φλοίσβου με αφορμή αυτή τη βραδιά, με τον πιο όμορφο, διασκεδαστικό, γευστικό και απολαυστικό τρόπο, σε μια ιταλική φιέστα που τα είχε όλα!

Γευστικές δοκιμές από το street food market corner των Sanpellegrino Sparkling Fruit Beverages και ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα από το θεματικό, καλοκαιρινό «The Life Deliziosa» photo-booth.

 

Νόστιμη pizza από δεξιοτέχνες Pizzaiolos, με ενέργεια από το Βεζούβιο και τον ιταλικό ξυλόφουρνο, φτιαγμένο με αυθεντικά τούβλα από το θρυλικό ηφαίστειο της Νάπολης.

Πρωτότυπα cocktail από τους ταλαντούχους mixologist του Napolitivo και …πολύ μουσική από τον Pepper 96.6 που ξεσήκωσε τους καλεσμένους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

#lifeisdeliziosa #thelifedeliziosa #sanpellegrinofruitbeverages

Διοργάνωση:

deBόp.gr (www.debop.gr / https://www.facebook.com/debop.gr/ )

Ekso productions (http://www.ekso.gr/)

Doctv (http://www.doctv.gr/)