PUBLI

Προτάσεις με στυλ για τη Γιορτή της Μητέρας

Η γιορτή της μητέρας πλησιάζει και ήρθε η ώρα να πείτε σ’ αγαπώ, σε σκέφτομαι, σε θαυμάζω στην αγαπημένη σας μητέρα με τον πιο τρυφερό τρόπο: ένα κόσμημα που θα την συντροφεύει όλη μέρα.

Η συλλογή της Swarovski για τη Γιορτή της Μητέρας αποτελείται από μια γκάμα υπέροχων σχεδίων με κρύσταλλα και περιλαμβάνει ιδανικά δώρα για τη συγκεκριμένη περίσταση που θα χαρίσουν στυλ σε κάθε εμφάνιση της πολυδιάστατης μητέρας που παραμένει πάντα μία μοναδική γυναίκα.

 

Ιδανικά για δώρα

Ένα λεπτό λαμπερό κολιέ για τις μητέρες που προτιμούν το πιο κλασικό στυλ, αλλά και ένα κομψό δαχτυλίδι για τις μαμάδες με άποψη για τη μόδα, καθώς και trendy ρολόγια τα οποία προσδίδουν μια πινελιά κρυστάλλινου χρώματος στα πρωινά σύνολα και της υπενθυμίζουν ότι κάθε στιγμή είναι πολύτιμη.

Sparkling Dance

Εάν αγαπάει τα διαχρονικά κοσμήματα, θα λατρέψει τη σειρά “Sparkling Dance” όπου ένα κρύσταλλο αιωρείται μέσα σε ένα κόσμημα. Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνική “Dancing Crystal” και η ελάχιστη κίνηση κάνει τα κρύσταλλα να σκορπίζουν όλη τους τη λάμψη.

Gray

 

Το κλασσικό στυλ μπορεί να αποκτήσει μια απόλυτα μοντέρνα πινελιά με τα κοσμήματα “Gray”. Η συλλογή Gray είναι ιδανική για καθημερινές εμφανίσεις, συνδυάζεται εύκολα με άλλα κοσμήματα και αποτελεί ιδανικό δώρο για την Γιορτή της Μητέρας. Από τη συλλογή ξεχωρίζουν τα εξαιρετικά κομψά δαχτυλίδια που «φοριούνται σαν ένα», και δίνουν ένα άκρως εντυπωσιακό στυλ σε κάθε ντύσιμο.

Για την Γιορτή της Μητέρας κάντε της δώρα που μιλούν κατ’ ευθείαν στην καρδιά της, σε όλα τα καταστήματα Swarovski